O-STA

Jajah Button poenostavljajo internetno telefonijo

MountainView, 1. Oktober 2007 - JAJAH, najbolj inovativna telefonska družba na svetu, je predstavila svojo novo storitev, gumbe JAJAH. Uporabniki si oblikujejo stilske gumbe JAJAH, ki jih lahko namestijo na svojo spletno stran, vključijo v podpis v elektronski pošti, blog in v profile družabnih omrežij. Kdor hoče opraviti preprost klic iz telefona na telefon, vpiše SVOJO telefonsko številko in klikne "Call" (kliči), pri tem pa sam nima nobenih stroškov s klicem.

Klikni-za-klic v svoji najboljši različici!

"Danes dodajamo novo govorno dimenzijo vsem oblikam posredovanja misli, slik, videov ... Gre za Web 2.0 v globalnem merilu," je razložil Roman Scharf, soustanovitelj družbe JAJAH. Jajah Button imajo preprosto zasnovo, nudijo pa široko uporabnost in popolno zaščito zasebnosti, zaradi česar so popolni za uporabo v popularnih platformah, kot so MySpace, LinkedIn in YouTube.

Uporabniki Jajah Button si lahko zagotovijo maksimalni nadzor, s tem da ne razkrijejo svoje telefonske številke, lahko določijo čas in dneve, ko so dosegljivi, blokirajo določene številke in omejijo stroške klicev.

Prednosti?

Oddaljeni prijatelji in sorodniki lahko zdaj kličejo uporabnike JAJAH brez omejitev, ovir ali pomislekov zaradi stroškov. Preprosto kliknejo njihov Jajah Button.

Tako deluje

Uporabniki JAJAH se registrirajo ali prijavijo v svoj račun JAJAH in sledijo navodilom za namestitev Jajah Button. Klicoči nimajo nobenih stroškov, preprosto vtipkajo svojo telefonsko številko in pritisnejo "Call". Čez nekaj hipov njihov telefon pozvoni in povezani so z uporabnikom gumba.

Iz poslovnega vidika je Jajah Button najhitrejša in najcenejša možnost za zastonjsko telefonsko linijo. Zdaj si lahko vsako majhno podjetje privošči, da strankam iz vsega sveta omogoča zastonjske klice. V primerjavi s komercialnimi zastonjskimi linijami JAJAH prihrani do 95 % stroškov.

Trevor Healy, glavni izvršni direktor JAJAH, pravi: "Pri tem izdelku mi je posebej všeč, da ga lahko pošljem mami. Če zna prebrati elektronsko sporočilo - me lahko tudi pokliče prek JAJAH - to pa je res kul."

O družbi Jajah

JAJAH ima 4 milijone uporabnikov, deluje v 122 državah, pisarne pa ima v kalifornijskem mestu Mountain View, v Izraelu in v Luksemburgu. Za več informacij obiščite spletno stran: www.jajah.com

Kontakt:

JAJAH Inc.

press@jajah.com

Tel: +16509674357

2513 Charleston RoadMountain View, CA 94043, ZDA