O-STA

Konec gostovanja - JAJAH opravil z z visokimi stroški gostovanja

- Najnižje tarife globalne mobilne telefonije

- S svojim mobilnikom aktivirajte najbližji telefon - kjerkoli že ste

- Svoje telefone s funkcijo JAJAH povezalo že več kot 100,000 uporabnikov

Berlin/Muenchen, 28 november 28 - Visoke klicne tarife mednarodnih gostovanj so stvar preteklosti. Voice 2.0, storitev podjetja JAJAH, vam nudi možnost poceni mednarodnih klicev, tudi v primeru, ko se nahajate zunaj svoje države. Preprosto vnesite številko, ki jo želite poklicati in ob tem še številko enega od bližnjih telefonov - na primer telefona v hotelu: gre za fleksibilno izvorno številko. Ta prilagodljivi sistem omogoča možnost poceni JAJAH klicev. "JAJAH je odpravil eno največjih ovir v globalni mobilni komunikaciji. Stroški gostovanja so končno nadloga preteklosti!" pravi eden od ustanoviteljev podjetja JAJAH Roman Scharf.

Aktivacija klica JAJAH je možna s kateregakoli standardnega mobilnega telefona. Ob klicani številki je potrebno vnesti tudi novo izvorno številko. Gre lahko za številko hotela ali številko kakšnega drugega mobilnega telefona - možno je celo vnesti številko javne telefonske govorilnice. Povezavo med telefonoma se vzpostavi preko SMS sporočila ali GPRS zahteve. Edine stroške tako predstavlja pošiljanje SMS sporočila, kar pa je zanemarljivo glede na siceršnje stroške gostovanja v tujini.

JAJAH deluje ne glede na znamko ali model telefona - fiksen ali mobilen. Doslej je možnost klica JAJAH s svojega telefona izkoristilo že več kot 100,000 uporabnikov - ti so se pridružili skoraj milijonski skupnosti, ki že uporablja možnost brezplačnih ali poceni JAJAH spletnih klicev širom po svetu.

O JAJAH

JAJAH, najbolj inovativno globalno telekomunikacijsko podjetje, uporabnikom zagotavlja izjemno izboljšane telefonske rešitve, ki stanejo le delček normalne cene. JAJAH strankam omogoča brezplačne in poceni telefonske klice, tako lokalne kot globalne, tako iz računalnikov kot iz mobilnih telefonov. JAJAH je enostaven za uporabo. Preprosto vnesite svojo telefonsko številko na strani www.JAJAH.com, nato vnesite klicano številko in kliknite na "Call" (pokliči). Vaš telefon bo zazvonil. Ko se boste javili, boste povezani.

Romana Scharfa in Daniela Mattesa žene vizija globalne komunikacije brez omejitev glede naprav, cene, lokacije ali funkcionalnosti. JAJAH, z izpostavama v Mountain Viewu, v Kaliforniji, ZDA in v Luksemburgu, sta ustanovila 2005.

www.jajah.com

kontakt za medije:

press@jajah.com