O-STA

Maturantski ples Šolskega centra Velenje 2024

Ta vikend sta se v Rdeči dvorani v Velenju odvila maturantska plesa srednjih šol Šolskega centra Velenje, in sicer je v petek zaplesalo 105 dijakov srednjih poklicnih in strokovnih programov Šole za strojništvo, geotehniko in okolje, Elektro in računalniške šole ter Šole za storitvene dejavnosti, v soboto pa 84 dijakov Gimnazije. Oba večera sta bila polna pozitivne energije in veselja, ki sta s pomočjo zunanjih izvajalcev (glasbe, osvetlitve, vodenja ...) pričarala čarobno vzdušje.

Maturantski ples je zagotovo eden najpomembnejših večerov v našem življenju, ki nam za vedno ostane v spominu. Dijaki se počasi poslavljajo od srednješolskega obdobja, ki jih je pomembno oblikovalo, in pred njimi se odpirajo nova vrata, ki od njih zahtevajo nove izbire.

Verjamemo, da smo na šolah Šolskega centra Velenje dijakom dali dobre temelje, na katerih bodo odslej gradili sami. Zaželeli smo jim, naj si v življenju postavljajo drzne cilje in vedno verjamejo vase. Naj jih morebitne ovire le še spodbudijo in okrepijo. Ob vsem tem pa naj ne pozabijo na prijaznost, toplino in iskrenost v medsebojnih odnosih, kajti prav vsak med nami potrebuje ob sebi ljudi, na katere se lahko opre.

Ob tem pa se zahvaljujemo tudi vsem sponzorjem, ki so dodatno podprli naš maturantski ples, Mestni občini Velenje, PUP, Gorenje Gostinstvu, podjetju Mega M in Gradbeništvu Hodžić, ter vsem podjetjem, ki so donirala nagrade za bogat srečelov.