O-STA

Izjava za javnost

O izvolitvi je Toni Dragar, kandidat za župana občine Domžale, ki je v drugem krogu dobil največ glasov, povedal: "Izvolitev za župana občine Domžale je veliko priznanje in zaupanje volivcev in volivk. Več kot 60% občank in občanov, ki so se udeležili volitev so me podprli ter predstavljen predlog programa - za vse generacije in vse kraje sprejeli za svojega. Seveda pa ne morem mimo podpore v moji KS, ki je visoko presegla povprečje. Skoraj 84% podpora me je razveselila, saj me domačem kraju poznajo ne samo kot strokovnjaka, ampak tudi kot človeka. Vsem bi se rad še enkrat zahvalil.

Predlog programa, ki sem ga predstavil v volilni kampanji sem sestavil z izkušnjami in znanjem podžupana, kako in kje je potrebno graditi nadaljnji razvoj občine. Oblikoval sem ga na osnovi širšega konsenza in ga bom skladno s potrebami, zahtevami v družbi tudi spreminjal.

Zastavljene projekte bom realiziral skupaj z LDS Domžale, Desusom Domžale in listo Moje Domžale - varne in uspešne. Ekipa LDS Domžale je s strokovnjaki na listi, ki pomembno vplivajo na razvoj občine in širše regije, dobila podporo volivcev že 22. oktobra. S 35% podpore volivcev je dobila 11 svetnikov. V svojo ekipo štejem tudi svetnico Desusa Domžale, Metko Zupanek in svetnika Moje Domžale - varne in uspešne, Miho Ulčarja. Skupaj bomo delovali za boljše bivanje za vse generacije in vse kraje.

V tem tednu bom opravil razgovore z vsemi političnimi opcijami in strankami v občinskem svetu, saj bom za uspešen zaključek mandata 2006-2010 - realizacijo zastavljenih prioritet, potreboval širšo in močno koalicijo."

Domžale 14. november 2006

Izjavo pripravila Tina Železnik,

gsm: 031 831 500