O-STA

Novi lokaciji v Ljubljani. Čaka te še več parkirnih mest!

V trajnostno naravnanem BTC City Ljubljana smo odprli že 6. Avant2Go lokacijo!

V sodelovanju z IKEA Slovenija smo prav pred vhodom v center IKEA (naslov: Švedska ulica 6) vzpostavili novo lokacijo, prvenstveno namenjeno našim e-dostavnikom.

S tem smo lokaciji na Španski ulici v BTC Cityju dodali še eno možnost, kjer lahko prevzamete in vrnete naše priljubljene "tovorne specialiste."

Število parkirnih mest: 6 označenih parkirnih mest.

Dostop: V času, ko je trgovina IKEA zaprta, se zapornica za izhod odpre avtomatsko, za vhod pa se zapornica avtomatsko odpre le našim dostavnikom. Najem naših osebnih vozil lahko v tem času zaključiš na lokaciji v neposredni bližini - BTC-Kristalna palača.


Najem Avant2Go vozil lahko po novem začneš in zaključiš tudi na lokaciji kreativnega središča Center Rog (naslov: Trubarjeva cesta 72).

Število parkirnih mest: 3 parkirna mesta v parkirni garaži, ki jih prosto izbereš.

Dostop: Za vhod v garažo in izhod iz nje potopna stebrička spustiš s pomočjo naše aplikacije.


Nedavno smo te prek naših družbenih omrežij obvestili tudi o umiku lokacij Lidl - Zaloška in Lidl - Rudnik iz sistema Avant2Go. Verjamemo, da lahko slednji ustrezno nadomestijo že obstoječe lokacije v njuni neposredni bližini, naša razvojna ekipa pa se medtem osredotoča na lov za novimi priročnimi lokacijami.

Prijetno (so)uporabo novih lokacij,
Ekipa Avant2Go