O-STA

Prva meddržavna povezava v sistemu Avant2Go Letališče Zagreb (ZAG)

Z Avant2Go lahko že od vsega začetka brezskrbno letiš z Letališča Jožeta Pučnika Ljubljana, z jutrišnjim dnem pa v slovenski sistem dodajamo še povezavo z zelo priljubljenim bližnjim letališčem, s katerega vsakoletno leti več sto tisoč slovenskih potnikov: Letališče Franja Tuđmana Zagreb (ZAG)!

Na zagrebškem letališču (pred vhodom v terminal) imamo zate rezerviranih 10 parkirnih mest, poleg pa so tudi električne polnilnice. Vožnja na zagrebško letališče bo možna s katerekoli Avant2Go lokacije v Sloveniji. Zaradi večje razdalje in s tem povezanega udobja je to pot možno opraviti le z namenskimi vozili dolgega dosega (Peugeot e-208, Peugeot e-2008, Renault ZOE ZE50 in Tesla Model 3).

Cena najema za vožnjo do oziroma iz zagrebškega letališča se obračunava po klasičnem postopku (vsota kilometrov + pretečen čas), za enosmerno pot pa se ne glede na začetno oz. končno lokacijo v Sloveniji zaračuna pribitek 30 evrov.

Storitev je še zlasti ugodna, če se na pot podaš za več časa, saj na ta način na letališkem parkirišču odpade plačilo parkirnine, v ceno najema pa je že vključena porabljena energija ter slovenska avtocestna vinjeta.

Prijetno uporabo naše nove lokacije,

Ekipa Avant2Go