O-STA

Pripravljamo dogodke Za zeleno Velenje

V ponedeljek, 22. aprila, ob svetovnem dnevu Zemlje, pripravljamo ob 12. uri v Vili Bianci dogodek Za zeleno Velenje, na njem bomo predstavili načine ozaveščanja različnih deležnikov o nujnosti prilagajanja podnebnim spremembam, načine priprave orodij za vašo lažjo komunikacijo trajnostnih prizadevanj, predstavili znanja o učinkoviti komunikaciji, načine spodbujanja trajnostnih praks in izmenjava idej za boljši jutri ter predstavili pozitivne učinke trajnostnih prizadevanj za zdravje nas vseh. Dogodek bo predvidoma trajal do 15. ure.

Pridružite se nam pri novi priložnosti za učenje, mreženje in soustvarjanje trajnostne prihodnosti! Število mest je omejeno. Prijave zbiramo do jutri, 19. aprila na povezavi: ZA ZELENO VELENJE - ODPRIMO SRCA ZELENIM NAVADAM (office.com).

Dogodek je trajnostno naravnan, zato vas vabimo, da se na dogodek odpravite peš, se pripeljete s kolesom ali z brezplačnim avtobusom Lokalcem (Vozni red Lokalc) ali pa si delite prevoz. V primeru, da boste prispeli z avtomobilom vas obveščamo, da je število parkirnih prostorov pred Vilo Bianco omejeno. Predlagamo vam, da parkirate v garažni hiši Mercator centra Velenje, ki se nahaja v neposredni bližini Vile Biance.

Prijazen pozdrav

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje