O-STA

Pridi s kolesom v knjižnico in sodeluj v nagradnem žrebanju!

"Pripelji se s kolesom v knjižnico in zadeni nagrado!" je regijski dogodek Evropskega tedna mobilnosti 2024, ki ga organizira Regijski center mobilnosti Ljubljanske urbane regije (RCM LUR) s podporo Mestne knjižnice Ljubljana. Na pot v knjižnico se podaj s kolesom, zberi 4 (štiri) nalepke in sodeluj v nagradnem žrebu za privlačne praktične nagrade!

Čas Evropskega tedna mobilnosti, ki ga tudi v Sloveniji tradicionalno obeležimo med 16. in 22. septembrom, je zagotovo najbolj primeren za spreminjanje naših potovalnih navad. Najlažje je začeti z majhnimi koraki, v okolju, v katerem živimo. Sedite torej na kolo in se na trajnosten način podajte na pot v knjižnico, kjer vas čaka nova knjižna dogodivščina. Vsakič, ko boste do svoje lokalne knjižnice prikolesarili, da si izposodite knjigo ali dve, boste prejeli nalepko Regijskega centra mobilnosti Ljubljanske urbane regije in jo pritrdili na kartonček Pripelji se s kolesom v knjižnico in zadeni nagrado!, ki ga prejmete pri vaši knjižničarki.

Sodelujoče knjižnice Mestne knjižnice Ljubljana so:

· Knjižnica Brezovica,

· Knjižnica Frana Levstika - Velike Lašče,

· Knjižnica Horjul,

· Knjižnica Ig,

· Knjižnica Jurij Vega - Dol pri Ljubljani,

· Knjižnica Otona Župančiča,

· Knjižnica Dobrova,

· Knjižnica Škofljica,

· Knjižnica Vodice.

Srečne izžrebance čaka paket privlačnih kolesarskih nagrad:

· pedometer zapestnica,

· kolesarski set za popravilo kolesa,

· kolesarska svetilka, USB polnilna baterija,

· zložljiva palerina,

· pokrivalo za sedež in

· bombažna zložljiva nakupovalna vrečka.

Regijski dogodek RCM LUR v okviru ETM 2024 traja od 9. 9. do 30. 10. 2024. Izpolnjen kartonček - Pripelji se s kolesom v knjižnico in zadeni nagrado! s 4 (štirimi) nalepkami RCM LUR oddaj v temu namenjeno škatlico knjižnici.

Nagrajenci boste o načinu prevzema nagrade obveščeni po elektronski pošti. Pravila in splošne pogoje sodelovanja v nagradni igri "Pripelji se s kolesom v knjižnico in zadeni nagrado!" (regijski dogodek Regijskega centra mobilnosti Ljubljanske urbane regije, ki deluje pod okriljem Regionalne razvojne agencije Ljubljanske urbane regije), najdete na spletni povezavi: https://rralur.si/wp-content/uploads/2024/09/Nagradna_igra.pdf