O-STA

Siemens Medical Solutions Diagnostics oznani razpoložljivost kemijskega sistema ADVIA 1800 po vsem svetu

Brezhibna avtomatizacija, preprosta uporaba za velike preizkuševalne laboratorije

VEČPREDSTAVNOST NA VOLJO:

http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=5448887

SAN DIEGO--(BUSINESS WIRE)�-17. julij, 2007--Siemens MedicalSolutions Diagnostics (www.usa.siemens.com/medical) je danes oznanil razpoložljivost sistema za kemijo ADVIA 1800, najnovejšega dodatka v liniji za kemijo ADVIA naprednih aparatov za analize v kemiji. ADVIA 1800 se odlikuje z intuitivnimi programskimi vmesniki in naprednimi zmožnostmi testiranja v kemiji za optimalno učinkovitost in zanesljive rezultate.

"ADVIA 1800 je pravi korak za velike laboratorije, ki iščejo avtomatizacijo, vrhunsko produktivnost in popolno sistemsko zanesljivost," je dejal Joe Bernardo, starejši podpredsednik Central Laboratory Testing pri Siemens Medical Solutions Diagnostics. "ADVIA 1800 prinaša zanesljive rezultate testov na uspešen in stroškovno učinkovit način."

Ta najnovejši dodatek liniji ADVIA aparatov za analize v kemiji prinaša znatno zanesljivost in preprosto uporabo velikim kemijskim laboratorijem. Siemens je obdržal ključne lastnosti linije za kemijo ADVIA, kot sta avtomatična ohranitev vzorca in velika hitrost fotometričnega testa, ter dodal celo nove ugodnosti za produktivnost, vključno s hitrejšim in zanesljivejšim modulom ISE testa in preprostim nalaganjem vzorca in reagenta.

ADVIA 1800 vključuje preprosto povezljivost avtomatizacije z ADVIA WorkCell ali ADVIA LabCell Network Solutions, ne da bi potrebovali dodatno drago vmesniško opremo. S prisesanjem je mogoče doseči povezavo na kolesnice ali na pladenj z epruvetami brez robotike ali posebne opreme. Neposredno vzorčenje preprečuje oviranje cevi pri aparatih za analizo in zmanjšuje alikvotne vzorce. Nalaganje odvečnih vzorcev je vključeno za vgrajeno podporo in preprosto ravnanje z nerutinskimi vzorci.

ADVIA 1800 odraža obvezo podjetja Siemens do področja klinične kemije. S sposobnostjo izvajanja do 1800 testov na uro ali 200 osnovnih metaboličnih profilov na uro je ADVIA 1800 v koraku z vrhunskimi zahtevami delovnega pretoka. Tehnologija avtomatične ohranitve vzorca sistema omogoča izvajanje ponovitev in redčenj brez potrebe po obnovitvi primarne epruvete (mikroepruvete).

Uporabniki sistema ADVIA 1800 bodo cenili, da je zasnovan za popolno sistemsko zanesljivost. Ponaša se z robustno opremo s poenostavljenim programskim vmesnikom in zaslonom na dotik, ki ga je preprosto uporabljati. Preverjanje neoporečnosti vzorcev, vzorčenje v mikro obsegu in odkrivanje kratkih vzorcev in strdkov zmanjšujejo potrebo po ročnih posegih in olajšajo testiranje rutinskih vzorcev in vzorcev v majhnem obsegu. Novi napredki v stabilnosti dodanih reagentov, pogostnosti kalibracije, zmanjšanju motenj in razširitvi linearnosti zagotavljajo dosledne, zanesljive rezultate.

Ne glede na to, ali je avtomatiziran ali samostojen, sistem deluje v skladu s Siemensovimi sistemi imunoloških preizkusov z namenom nudenja pridobitev v produktivnosti in izčrpnega menija za osrednji laboratorij. S testiranjem količine proizvoda na enoto časa, ki je komplementarna sistemu ADVIA Centaur XP, imajo laboratoriji dobro rešitev, s katero so v koraku s svojimi potrebami delovnega pretoka.

O Siemens Medical Solutions Diagnostics

Siemens Medical Solutions Diagnostics ponuja širok in ambiciozno zastavljen portfelj diagnostičnih rešitev, ki pomagajo pri diagnozi, spremljanju in ravnanju z boleznijo. Izdelki in storitve skupaj prinašajo pravilno ravnotežje znanosti, tehnologije in praktičnosti preko kontinuuma zdravstvenega varstva, da bi medicinske strokovnjake opremili s ključnimi informacijami, ki jih potrebujejo za nudenje boljše, bolj osebne zdravstvene nege pacientom širom sveta. Obiščite www.siemens.com/diagnostics.

O Siemens Medical Solutions

Siemens Medical Solutions Siemensa AG (NYSE:SI) je eden največjih svetovnih dobaviteljev za industrijo zdravstvenega varstva. Podjetje je znano po združevanju inovativnih medicinskih tehnologij, informacijskih sistemov zdravstvenega varstva, managerskega svetovanja in svetovalnih ter drugih strokovnih storitev za pomoč strankam, da dosežejo otipljive, trajnostne, klinične in finančne izide.

Nedavne pridobitve na področju in-vitro diagnostike - kot sta Diagnostic Products Corporation in Bayer Diagnostics - označujejo pomemben mejnik za podjetje Siemens, saj je tako postalo prvo diagnostično podjetje s popolnimi storitvami. Siemens Medical Solutions, ki širom sveta zaposluje več kot 41.000 ljudi in deluje v več kot 130 državah, je objavil prodaje v vrednosti 8,23 milijard evrov, naročila v vrednosti 9,33 milijard evrov in skupni dobiček v vrednosti 1,06 milijard evrov za finančno leto 2006 (30. september). Dodatne informacije je mogoče dobiti na strani www.usa.siemens.com/medical-pressroom.

VEČPREDSTAVNOST NA VOLJO:

http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=5448887

KONTAKT:

Siemens Medical Solutions

Amanda Naiman, 610-448-4531

amanda.naiman@siemens.com