O-STA

NIL - Ciscov Gold Partner - prvi in še vedno edini v Sloveniji

Ljubljana, 10. oktober 2008: Certifikacijska komisija ameriške družbe Cisco Systems je podjetju NIL, vodilnemu slovenskemu podjetju za komunikacijske tehnologije, ponovno potrdila status Gold Partner. Gre za najvišji naziv, ki ga Cisco podeljuje svojim partnerjem za doseženo raven znanja in storitev, tako na tehničnem kot na prodajnem področju.

NIL je Ciscov Gold Certied Partner vse od leta 1995 in certifikacijo redno obnavlja na zahtevnih mednarodnih izpitih. NIL ostaja prvo in edino slovensko podjetje, ki dosega visoke Ciscove standarde, ki so pogoj za pridobitev naziva Gold Partner. Tu gre zlasti za zahteve po strokovnjakih z najvišjimi certifikacijami v branži, visoki kakovosti storitev in po doseganju visoke stopnje zadovoljstva strank. Certifikacija Gold Partner daje NIL-u vse potrebne kvalifikacije za dejavnosti prodaje, nameščanja in podpore Ciscovih rešitev v vsej regiji Adriatik.

NIL-ov dolgoleten status Ciscovega Gold Partnerja, skupaj še z vrsto drugih Ciscovih priznanj za odličnost obvladovanja najsodobnejših tehnologij, je zagotovilo NIL-ovim strankam za vrhunsko in konsistentno raven znanja in storitev po Ciscovih globalnih standardih.