O-STA

Brezplačni spletni slovarji na Najdi.si!

Najdi.si je obogatil spletni iskalnik in uporabnikom po novem ponudil tudi brezplačne spletne SLOVARJE. Trenutno so na voljo 4 slovarji, in sicer angleško-slovenski, slovensko-angleški, nemško-slovenski in slovensko-nemški, v nekaj mesecih pa bodo na voljo še različice za italijanščino, francoščino in španščino.

Slovarje priporočamo vsem, ki želijo imeti vedno pri roki sodoben in zanesljiv slovar, ne glede na svoje znanje tujih jezikov - in to brezplačno in zakonito. Dostop do slovarjev je hiter in enostaven ter odpravlja jezikovne zagate spletnih uporabnikov.

Vsaka slovarska zbirka obsega kar 75.000 besed in fraz, do katerih lahko uporabniki dostopajo brezplačno. Slovarji upoštevajo knjižni in pogovorni jezik, sleng in žargonske izraze ter več različic angleščine (britansko, ameriško, kanadsko, avstralsko, novozelandsko) in nemščine (nemško, avstrijsko, švicarsko).

Podatke za slovarje na Najdi.si zagotavlja PONS (Založba Rokus Klett).

Z Najdi.si slovarji so brezplačni prevodi dosegljivi povsod in takoj, uporaba je enostavna in primerna za vse uporabnike. Najdi.si - odpravlja vse jezikovne skrbi.

Prevodi in več informacij o Najdi.si slovarjih: www.najdi.si/slovarji

Dodatne informacije:

Mihaela Hočevar, Služba za odnose z javnostmi (mihaela.hocevar@najdi.si)

Najdi.si, d. o. o.

Stegne 31

1000 Ljubljana