O-STA

Aktualne prometne informacije in vremenska napoved na Najdi.si zemljevidu!

Priljubljeni Najdi.si zemljevid je izboljšan. Uporabnikom po novem omogoča prikazovanje aktualnih prometnih informacij in vremenske napovedi.

Brezplačni Najdi.si zemljevid Slovenije, ki ponuja iskanje po krajih, ulicah, hišnih številkah ter nazivih podjetij in drugih organizacij, uporabnikom ponuja dve novi funkcionalnosti:

  1. Trenutne prometne informacije

Uporabnikom so zdaj na voljo sveže prometne informacije po Sloveniji (http://zemljevid.najdi.si/promet). Prometne informacije se prikažejo z izbiro gumba "Promet" (desno zgoraj).

Internetni uporabniki so zdaj ažurno obveščeni, kje so zapore ali zastoji na cestah, kje potekajo gradbena dela, in si prihranijo čas, ki bi ga sicer porabili za čakanje v kolonah in iskanje obvozov.

  1. Prikazovanje vremenske napovedi

Najdi.si zemljevid uporabnikom po novem ponuja prikaz trenutnega vremenskega stanja (http://zemljevid.najdi.si/vreme) v Sloveniji.

Vremenski podatki se na zemljevidu prikažejo z izbiro gumba "Vreme" (desno zgoraj).

Potujete v Mursko Soboto in vas zanima, kakšna je vremenska napoved za Pomurje? Je na Triglavu napovedano sonce? Preverite!

V prihodnjih mesecih se na zemljevidu Najdi.si obetajo še nekatere novosti in izboljšave, ki bodo uporabnikom še olajšale iskanje in jim ponudile še več uporabnih informacij za premagovanje razdalj po Sloveniji.

Več o Najdi.si zemljevidu >>

Dodatne informacije:

Mihaela Hočevar,

Služba za odnose z javnostmi (mihaela.hocevar@najdi.si)

Najdi.si, d. o. o., Stegne 31, 1000 Ljubljana