O-STA

Hartlauer ugodnejši za kar 139,- EUR!

Hartlauerjev sistem cen kompletnih očal je edinstven in neverjetno ugoden. To potrjuje tudi primerjava cen.

Hartlauerjeva ponudba: kompletna očala = okvir vključno s stekli

Hartlauerjev sistem cen kompletnih očal (okvir vključno s stekli) je enostaven in transparenten. Vstopni razred se začne pri neverjetnih 19 evrih, najvišja možna cena enožariščnih očal pa znaša le 179 evrov! Za to ceno stranke lahko izberejo katerikoli okvir iz zaloge in si omislijo vrhunska, lahka stekla podjetja Swiss Optic v dioptriji za daleč ali blizu, vključno s superantirefleksom, trdnostnim slojem, foto efektom in bicolorjem!

Primerjava cen

Da je Hartlauerjeva ponudba enostavno nepremagljiva, je pokazala tudi primerjava cene korekcijskih očal z znano slovensko verigo optik: Hartlauerjeve stranke lahko ob nakupu identičnega okvirja in enakovrednih stekel prihranijo kar do 139 evrov!*

Multifokalna očala - največ 399,- EUR!

Zelo ugodne cene veljajo tudi za multifokalna (progresivna) očala: od samo 149,- evrov za osnovno različico, do največ 399,- evrov za kombinacijo kateregakoli okvirja iz zaloge in vrhunskih organskih multifokalnih stekel podjetja Swiss Optic s superantirefleksom, trdnostnim slojem in clean površino.

Hartlauer v Sloveniji močno povečal prodajo

Hartlauerjeva slovenska podružnica je po koreniti spremembi poslovnega koncepta v letu 2008 uspela močno povečati prodajo in je na dobri poti, da postane eno vodilnih podjetij na slovenskem trgu očesne optike. Hartlauer je v Sloveniji prisoten z dvema poslovalnicama, v ljubljanskem City parku in celjskem City centru.

* Stanje na 19.11.2008. Okvir: Cerruti Mod. 16702, stekla: D: -3,5 cyl. 1,5 / L: -5,0 cyl. 2,0; organska, fotosenzibilna, superantirefleks in trdnostni sloj.

Dodatne informacije:
Mag. Jernej Kralj | 051 680 491 | jernej.kralj@hartlauer.at