O-STA

Optika Hartlauer: od 0,- evrov kar 200 različnih modelov očal!

Po spremembi zakonodaje o medicinsko-tehničnih pripomočkih, kamor spadajo tudi očala, si zdaj lahko končno privoščite določene modele kompletnih dioptrijskih očal že od 0,- evrov naprej. To velja za nakup očal pri optikih, ki so pogodbeni partnerji Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS), ob predložitvi veljavnega recepta za očala, ki je bil izdan po 1. marcu 2010.

Le pri Hartlauerju: lahka organska stekla tudi pri najnižjih dioptrijah!

Med pogodbenimi dobavitelji ZZZS je tudi Optika Hartlauer s poslovalnicama v ljubljanskem Cityparku in celjskem Citycentru. Pri Hartlauerju lahko v okviru cenovnega standarda izbirate med kar 200 različnimi modeli okvirjev. Še več - kljub temu, da najnižji cenovni standard pri določenih dioptrijah predvideva težja, potencialno bolj lomljiva mineralna stekla, Optika Hartlauer pri vseh (tudi najnižjih) dioptrijah zagotavlja lahka organska stekla, ki so udobnejša in varnejša.

V Optiki Hartlauer relativno ugodnejša tudi nadstandardna očala

Glede na nove, višje cenovne standarde ZZZS pri nakupu očal na recept, so sedaj v Optiki Hartlauer relativno ugodnejša tudi nadstandardna očala, saj svojega edinstvenega sistema kompletnih cen očal ob uvedbi novih standardov ZZZS niso spreminjali.

Najvišja cena kompletnih očal pri Hartlauerju: 259,- €

Hartlauerjeva posebnost je njegov sistem kompletnih cen očal. Za najvišjo možno kompletno ceno 259 evrov si lahko izberete katerikoli okvir priznanih blagovnih znamk na zalogi vključno z ultra tankimi in lahkimi stekli v katerikoli dioptriji za daleč ali blizu, z 12-slojnim antirefleksnim trdnostnim slojem, Clean površino, po želji s samopotemnitvijo na soncu.