O-STA

Optika Hartlauer praznuje ob otvoritvi povečanega Cityparka!

Optika Hartlauer od 26. novembra 2009 praznuje ob otvoritvi povečanega Cityparka v Ljubljani. Stranke se poleg številnih otvoritvenih akcij očal lahko veselijo tudi večje izbire in najboljšega osebnega svetovanja.

Ob otvoritvi povečanega Cityparka Optika Hartlauer svojim strankam ponuja širok sortiment očal in pripomočkov za vid. Sodoben izgled poslovalnice prispeva tudi k izvrstni preglednosti. Od 26. novembra je strankam na voljo še večja izbira očal - od trendovskih sončnih očal, do dizajnerskih okvirjev in progresivnih očal. Poleg tega do konca decembra potekajo številne akcije kot na primer -50% na vsa sončna očala priznanih blagovnih znamk in -50% na korekcijska očala vključno z visokokakovostnimi stekli - namesto € 179,- za samo € 89,50.

Najboljše svetovanje, odlične cene

Očesni optiki in prodajalci v Optiki Hartlauer strankam svetujejo profesionalno, osebno in individualno, da lahko kar najbolje ugodijo njihovim potrebam in željam. Stranke se vedno znova vračajo v Optiko Hartlauer, saj vedno dobijo tisto, kar želijo: popolna očala. Ravno zdaj je pravi trenutek za nakup novih, kakovostnih sončnih in korekcijskih očal. Atraktivne akcije s 50% znižanjem in brezplačna kontrola vida vabijo v Optiko Hartlauer v novi Citypark.