O-STA

Jesenski Festival nakupov in zabave v BTC CITY Ljubljana bo popestil koncert Perpetuum Jazzile

V soboto in nedeljo, 17. in 18. oktobra, bo v BTC CITY Ljubljana potekal jesenski Festival nakupov in zabave, v sklopu katerega bodo organizatorji tudi tokrat obiskovalcem ponudili različne ugodnosti in številne aktivnosti. Oba dneva bodo trgovine za obiskovalce odprte skozi ves dan, dogodki pa bodo potekali na glavnem prizorišču med Dvorano A in tržnico, na Aleji mladih ter v spodnji etaži dvorane Emporium.

Trgovine bodo v soboto, 17. oktobra odprte od 9.00 do 20.00 ure, v nedeljo, 18. oktobra pa od 9.00 do 17.00 ure. Trgovci bodo pripravili številne popuste, ki bodo veljali izključno v času festivala in bodo objavljeni dan prej,16. oktobra v časopisu BTC City Vodnik in na spletni strani www.btc-city.com.

Na osrednjem prizorišču, to je na trgu med dvorano A in tržnico, bo program oba dneva potekal skozi ves dan, organizatorji pa pripravljajo nagradne igre, predstavitev varne vožnje, prikaz preventivnih aktivnosti Policijske uprave Ljubljana ter številne aktivnosti za otroke v otroškem parku zabave Baby center. V soboto, 17. oktobra, bo ob 18. in 19. uri nastopila glasbena skupina 4PLAY, ob 20. uri bo na sporedu koncert Zorana Zorka Trio, v nedeljo, 18. oktobra, pa se bo dvodnevni program zaključil s koncertom Perpetuum Jazzile.

Na ulicah BTC CITY-ja bo obiskovalce razveseljevala "Vesela festivalska karavana" - atraktivna animacijska skupina, ki bo potovala med različnimi prizorišči BTC CITYja. Ob tem bodo v spodnji etaži dvorane Emporium potekale etno ustvarjalnice za staro in mlado, v sklopu katerih si bodo lahko obiskovalci ogledali prikaz lončarske obrti, izdelovanje lesenih izdelkov na republiki stare stružnice, prikaz izdelovanja pletenih izdelkov ter prikaz pletenja in vezenja.

V SiTi Teatru BTC bo v soboto ob 17. uri na sporedu predstava za otroke "Tinko Polovinko", v nedeljo ob 20. uri pa monokomedija z Urošem Furstom, "Jamski človek".

BTC CITY Ljubljana je največje poslovno, nakupovalno, rekreativno, zabaviščno in kulturno središče v Sloveniji, ki sodi med največja tovrstna središča v Evropi. BTC CITY Ljubljana letno obišče 21 milijonov obiskovalcev iz Slovenije in tujine.

Dodatne informacije:

BTC, Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi; tel.: 01 585 13 15, e-pošta: maja.oven@btc.si