O-STA

Izreden odziv na nagradno igro "V tretje gre rado"

Družba Western Wireless International d. o. o. je sporočila, da bodo naslednji teden slovesno podelili glavne nagrade med srečne izžrebance nagradne igre "V tretje gre rado". V nagradni igri, ki je potekala od 14. septembra do 31. oktobra je sodelovalo skoraj 80.000 ljudi. Ker na WWI niso pričakovali takšnega odziva javnosti, so morali naročiti dodatne nagrade, saj bo nagrado prejel vsak tretji sodelujoči.

"Pri Vegi smo bili zelo prijetno presenečeni nad odzivom domače javnosti, saj se je prijavilo skoraj 80.000 prebivalcev Slovenije. Na žrebanju, ki je bilo 7. novembra, smo izžrebali več kot 25.000 nagrad. Priznati moramo, da nas je število sodelujočih malo presenetilo, saj nismo pričakovali toliko prispelih odgovorov. Tako smo morali naročiti nove, dodatne nagrade," je povedal Damijan Nacevski, vodja odnosov z javnostmi.

"Odločili smo se, da bomo vsem dobitnikom nagrad presenečenja nagrade poslali sočasno. Tako bomo s pošiljanjem nagrad počakali do takrat, ko nam bodo podizvajalci dostavili manjkajoče nagrade, ki smo jih morali zaradi velikega števila izžrebancev naročili naknadno. Pričakujemo, da bomo vse nagrade lahko razdelili še pred koncem tega leta," je pojasnila Alenka Rozman, vodja trženja.

Imena dobitnikov treh glavnih nagrad so bila objavljena v časniku Delo dne 15. novembra, imena več kot 25.000 dobitnikov nagrad presenečenja pa so objavljena na spletni strani družbe WWI – www.vega070.com.


Glavno nagrado – 33-dnevno potovanje za tri osebe okoli sveta – je dobil Marko Vidic iz Metlike. Izžrebani so bili tudi trije skuterji, ki so jih dobile Olga Grum iz Dravograda, Nada Meglič iz Trebnja in Jelka Kogoj iz Ljubljane. Izžrebanih je bilo tudi trideset snowboardov priznanega domačega proizvajalca izdelanih posebej za Vego. Nagrada presenečenja, ki jo bo prejelo več kot 25.000 srečnih izžrebancev pa do nadaljnjega ostaja še skrivnost.


# # #


Družba WWI bo svoje storitve pod blagovno znamko Vega ponudila še pred koncem letošnjega leta. Vega za vse uporabnike poleg standardnih storitev mobilne telefonije pripravlja tudi nove, inovativne storitve, ki jih v tem trenutku v Sloveniji še ne poznamo.