O-STA

Vega se je predstavila pred člani AmCham

Včeraj se je na slovesnem prednovoletnem cocktailu, ki ga je Ameriška gospodarska zbornica priredila v Grand hotelu Union v Ljubljani, članom zbornice predstavila Vega, nova družba za mobilne telekomunikacije. Vega je prinesla na slovenski trg nekaj tehnoloških in naročniških novosti, namen katerih je olajšati in poenostaviti uporabo storitev mobilne telefonije.

Uporabnikom so tako na voljo naročniški paketi, ki vsebujejo določeno število brezplačnih minut za klice v katerokoli omrežje v Sloveniji, kar zagotavlja nadzor nad porabo. Del Vegine ponudbe je tudi možnost nastavitve jezika v telefonskem predalu – uporabniki lahko trenutno sami izbirajo med slovenščino in angleščino, kar je še posebej zanimivo za vse poslovneže iz tujine, ki živijo in delajo v Sloveniji. Pomoč in nasveti v angleščini – poleg slovenščine - pa so vsem takšnim uporabnikom na voljo tudi na oddeleku za pomoč uporabnikom na številki 070 777-777.

Generalni direktor družbe Western Wireless Julien Coustaury je prisotne seznanil tudi z novo oglaševalsko akcijo, ki jo pripravlja Vega in s posebno ponudbo za nove naročnike osnovnega paketa – 12 mesecev brez naročnine, ki velja do konca januarja. Zbrani poslovneži so z velikim zanimanjem spremljali demonstracijo SIMToolKit tehnologije, ki omogoča preprost dostop do informativnih in zabavnih vsebin, ki jih ponuja Vega.

Vega uporablja najsodobnejšo tehnologijo družbe Lucent Technologies. Omrežje, ki ga gradi Vega, je v celoti pripravljeno na nadgradnjo na UMTS.