O-STA

Vegina motorevolucija v Big Bangu

Motorola V70 ekskluzivno samo pri Vegi

(Ljubljana, 22. 5. 2002) Vega in Big Bang sta danes pričela s prodajno-naročniško akcijo, ki so jo poimenovali Motorevolucija. V okviru te akcije, ki poteka ekskluzivno v prodajalnah Big Banga, so novim Veginim naročnikom na voljo vrhunski Motorolini gsm aparati V70, V66, V60, V50 in T191 po neverjetno ugodnih cenah. V50 in T191 sta na voljo za samo 1 (en) tolar. Novost na svetovnem tržišču mobilne telefonije, seksipilna Motorola V70, ki je v Sloveniji na voljo samo pri Vegi, pa je lahko vaša že za samo 29.900 tolarjev.

Prestižna Motorola V70, ki s svojo drzno, revolucionarno obliko pritegne poglede še tako zahtevnih uporabnikov mobilne telefonije, predstavlja novost na svetovnem trgu mobilne telefonije. Aparat preseneča z belimi osvetlitvijo na črnem zaslonu, 64 melodijami zvonenja, prilagodljivimi meniji, seveda pa podpira tudi vse standardne funkcije običajne za poslovne telefone. V Sloveniji je na voljo samo pri Vegi in to po super ugodni akcijski ceni 29.900 tolarjev.

Vrhunska Motorola V66 je telefon, ki se s svojo školjkasto obliko ljudem prikupi že na prvi pogled, pozornost nase pa bo pritegnil tudi z privlačno ceno 24.900 tolarjev. Je telefon, ki izžareva prestiž in visoko tehnologijo, deluje pa v treh frekvenčnih območjih. Ljubitelji majhnih, ekskluzivno oblikovanih telefonov bodo navdušeni tudi nad Motorolo V60, ki je na voljo za 19.900 tolarjev. Motorolini pristaši bodo navdušeni nad ceno za Motorolo V50 in T191 �- oba telefona bosta na voljo za simbolično ceno 1 (en) tolar.

Ponudba velja za nove naročnike Vege, ki sklenejo naročniško razmerje (glede na izbrani aparat) za 24 mesecev. Gsm aparati iz Vegine prodajno-naročniške akcije, ki bo potekala do konca junija oziroma do odprodaje zalog, bodo ekskluzivno na voljo v vseh prodajnih centrih Big Banga.

Vegina posebnost so inteligentne SIM kartice, ki omogočajo dostopanje do informativnih in zabavnih vsebin tipa SMS Info brez ključnih ukazov. Inteligentne kartice so standardni del Vegine ponudbe in jih dobijo vsi uporabniki brez doplačila.