O-STA

Prenovljen bizi.si - dostopen vedno in povsod

Najbolj obiskan in uporabljan poslovni imenik v Sloveniji bizi.si je prenovljen. Omogoča še več možnosti za predstavitev podjetij, je bolj pregleden, interaktiven in je enostavnejši za uporabo.

Prenovljen imenik podjetjem omogoča še bolj učinkovito oglaševanje, saj lahko podjetja poleg podrobnejše grafične predstavitve podjetja po novem objavijo tudi E-katalog in izbirajo med različnimi možnostmi spletnega oglaševanja (grafični oglasi, prodaja izdelkov na e-tržnici itd.) in oglašujejo še bolj ciljano (zakup ključnih besed, zlati sponzor dejavnosti).

Obogatena ponudba podjetjem omogoča pospeševanje prodaje izdelkov ali storitev, povečevanje ugleda in prepoznavnosti svojih blagovnih znamk in potencialno večjo prodajo.

bizi.si je poslovnim uporabnikom še bolj prijazen, interaktiven, enostavnejši za uporabo in je kredibilni vir za kontaktne, poslovne, bonitetne in finančne informacije za več kot 100.000 slovenskih podjetij. Nepogrešljiv pomočnik pri poslovnem odločanju omogoča tudi enostavno izdelavo tržnih analiz in konkurenčnih primerjav. Ker je bizi.si spletni imenik, je uporabnikom dostopen vedno in povsod.

Na enem mestu lahko uporabniki pridobijo vse informacije o podjetju in s tem prihranijo čas in energijo pri iskanju vseh relevantnih podatkov o posameznem podjetju in raziščejo trg hitreje in bolj kakovostno. bizi.si ima 345.217 unikatnih obiskovalcev, v septembru 2009 je stran zabeležila 1.914.850 prikazanih strani.

Več o poslovnem imeniku bizi.si na www.bizi.si.

Dodatne informacije:

Mihaela Hočevar

Najdi, informacijske storitve, d. o. o.

Cigaletova 10, 1000 Ljubljana

tel. 01/500 85 80, e-pošta: mihaela.hocevar@najdi.si.