O-STA

"SiOL začetek" v spomladanski akciji s še zmogljivejšim računalnikom

Ljubljana, 12. marec - S ponedeljkom, 15. marcem, bo Telekom Slovenije v ponudbi paketa SiOL začetek, ki je namenjen pretežno starejši populaciji oziroma začetnikom na internetu, v novi prodajni akciji ponudil možnost nakupa še zmogljivejšega prenosnika kot doslej.

Naj spomnimo, da je širokopasovna storitev SiOL začetek namenjena pretežno starejši populaciji oziroma začetnikom na internetu, zato v okviru te storitve uporabniku omogočamo tudi ugodnejši, predvsem pa obročni nakup prenosnika ter možnost ugodnega strokovnega izobraževanja na domu.

Akcijska ponudba, ki bo trajala do 31. avgusta, sicer zajema akcijsko mesečno naročnino, že prej omenjeno ugodno strokovno izobraževanje pri uporabniku doma, darilo presenečenja za vse nove naročnike, ter možnost nakupa prenosnega računalnika HP ProBook 4710s T6570, vključno z miško in originalno HP torbico, z operacijskim sistemom WINDOWS 7 PREMIUM SLO + Office 2007 Ready (60 dnevna preizkusna verzija), za 29 EUR na mesec na 24 obrokov. Paket SiOL začetek je uporabnikom na voljo brez vezave!

Dodatne informacije: Darinka Pavlič Kamien, vodja službe za odnose z javnostmi, Telekom Slovenije, tel.: 01 234 19 68, e-pošta: darinka.pavlic-kamien@telekom.si