O-STA

Največji festival krpljanja na Pokljuki

Izlet s krpljami skozi spokojne pokljuške gozdove in planine

V toplih marčevskih dneh, ko je še mogoče ujeti zadnje smučarske užitke in se hkrati že prepustiti toplim sončnim žarkom, šport hotel Pokljuka pripravlja nadvse zabavne in pestre vikende gibanja in zabave.

Na Pokljuki ob koncu zime pripravljamo nepozabno pustolovščino, največji FESTIVAL KRPLJANJA NA POKLJUKI (27. - 28. marec). Šport hotel svojim gostom in obiskovalcem tako nudi doživetje nepozabne SNEŽNE AVANTURE z dvema izletoma s krpljami v spremstvu izkušenih vodnikov in ljubiteljev ter poznavalcev krpljanja!

Cena mini vikend paketa na voljo že od 49 EUR/osebo (1x polpenzion, 1x izlet s krpljami) in maksi vikend paketa od 99 EUR/osebo (2x polpenzion v DS, oprema, 2x izlet s krpljami).

Seveda pa se na izlet krpljanja lahko odpravite tudi kot dnevni obiskovalec Pokljuke. Cena posameznega izleta v spremstvu vodnika stane 10 EUR na osebo. Izbirate lahko med lažjo in težjo turo, po povratku pa se lahko okrepčate z okusno gorsko malico oz. kosilom v Šport hotelu Pokljuka po ceni že od 6 EUR po osebi.

Naj bo vaš zaključek zime karseda zabaven, drugačen in pustolovski!

Podajte se s krpljami skozi spokojno pokrajino in doživite nepozabno pustolovščino!

ŠPORT HOTEL POKLJUKA VAS PRIČAKUJE.