O-STA

VABILO MEDIJEM na podelitev Trimo raziskovalnih nagrad - povezovanje gospodarstva in znanosti

Vljudno vas vabimo na slovesno podelitev 9. Trimovih raziskovalnih nagrad za najboljša diplomska, specialistična, magistrska dela in doktorske dizertacije z različnih področij.

Na podelitvi nagrad nas bo poleg glavne direktorice Trima Tatjane Fink in predsednika komisije za raziskovalno delo, sicer direktorja strateškega inoviranja v Trimu, Miloša Ebnerja, nagovoril tudi rektor ljubljanske univerze prof. dr. Radovan Stanislav Pejovnik. Kulturni program bodo popestrili godalni kvartet Podokničarji in improvizacijska skupina Impro liga.

Dogodek se bo odvil prihodnji četrtek, 3. junija 2010, z začetkom ob 17.30 uri v atriju Centralne pošte v Ljubljani na Čopovi 11 v Ljubljani.

Trimove raziskovalne nagrade so nagrade za najboljša diplomska, magistrska in doktorska dela v Sloveniji in tujini. Od leta 2001, ko smo jih prvič razpisali, bo tako letos iz vseh let skupaj podeljenih 348 nagrad, skoraj četrtina vseh nagrajencev pa je s Trimom na različne načine sodelovala tudi po podelitvi nagrad. Letos nagrajenci prihajajo iz Slovenije, Srbije, Hrvaške, Črne gore, Italije in Madžarske.

Veselimo se druženja z vami.