O-STA

Sintalovi varnostniki zalotili tatove

Varnostniki Sintala so na delu zalotili pet vlomilcev - Vlomilci so z dvema kombijema poskušali odtujiti vecjo kolicino stirodura - Policija je dva osumljenca že prijela

(Domžale, 5. avgusta 2010) - Sintalovi interventi so včeraj, 4. avgusta, ob 00:37 izvajali izredni obhod trgovine Gaber Gradbenik v Domžalah. Opazili so, da na ograjnih vratih manjka obešanka, pri nadaljnjem pregledu objekta pa so na dvorišcu zalotili pet neznanih oseb.

Štiri osebe so pobegnile proti železniškim tirom in se izgubile v temi, ena oseba pa je preskočila ograjo proti cesti ter stekla proti kombiju, ki je bil parkiran ob ograji. Preden se je odpeljala proti železniškim tirom v smeri centra Domžal, si je intervent zabeležil registrsko številko kombija in jo sporocil operaterju v varnostno nadzornem centru, ki je o dogodku podrobno porocal policiji.

Pri nadaljnjem pregledu objekta je intervent opazil še en kombi naložen s stirodurom in parkiran v ograjenem območju. Intervencijska skupina je varovani objekt in kombi vlomilcev zavarovala do prihoda policistov, ki so opravili ogled kraja, nato pa odredili, da se kombi odpelje na policijsko postajo z avtovleko.

Policisti so dogodek oznacili kot vlomno tatvino, sestavili zapisnik in zadevo prevzeli v nadaljnjo obravnavo. Do časa poročanja so dva osumljenca že prijeli.

Jana Zakrajšek, Koncern Sintal

mail: jana.zakrajsek@sintal.si ali uprava@sintal.si

spletna stran: www.sintal.si