O-STA

Zahvala vsem, ki jim ni vseeno

V Ustanovo Fundacijo za pomoč otrokom ( www.fzpo.org ) dobivamo različne ponudbe podjetij in posameznikov za pomoč, pri katerih postajamo vse bolj previdni in pozorni na zlorabo bolnih otrok in nevladnih organizacij. Tako se je žalostno zaključila zgodba s priznanim podjetjem, ki je nemoč bolnih otrok izkoristilo le za svojo samopromocijo - o kateri so pisali tudi v Financah. Takšnih zgodb imamo še nekaj, vendar pa danes ne želimo pisati o njih, saj vse zgodbe pa na srečo niso temne. Svetle točke so podjetja, ki nam samoiniciativno pomagajo, kot napr. Val 202 , ki ob glasovanju za izbor Imena leta (http://www.rtvslo.si/val202/pages/page/44 ) nameni del sredstev za bolne otroke. Peugeot Slovenija je vsekakor največji prijatelj bolnih otrok in naše Ustanove pri nas, saj nam s svojimi vozili pomaga že deveto leto (http://www.peugeot.si/sponzorstvo/ ), samoiniciativno so nam pomagali tudi v Kamniku (http://www.kamnican.si/9679.html ), v Beli krajini je na velik odziv naletela naša najmlajša članica, ki je postala v svoji kategoriji tudi prostovoljka leta (http://www.radiokrka.com/07/Regijskanovica/tabid/89/selectmoduleid/368/ArticleID/64576/Default.aspx ), zelo pozitiven odziv pa smo dobili tudi, ko nas je spletna modna trgovina za ženske Modnitrendi.si vključila v prejem donacij v določenem odstotku od prodaje posameznega artikla ( www.modnitrendi.si ).

Če torej želite pomagati dolgotrajno bolnim otrokom, če želite sodelovati pri izboru Imena leta ali če se želite modno obleči, obuti, vas vabimo, da sodelujete s takšnimi ponudniki, ki v neki meri dobrodelno pomagajo pri svoji dejavnosti našim otrokom, še posebej, če imate izbiro, saj nikdar ne vemo, kdaj bomo pomoč potrebovali sami. Vsa podjetja, v katerem bi se lahko odrekli kakemu odstotku od dobička pa vabimo, da se spomnite na naše otroke tudi vi. Dobro se vedno, prej ali slej vrne z dobrim.

Vsem omenjenim in tudi neomenjenim ( za kar se opravičujemo) se najlepše zahvaljujemo za pomoč, v besedah hvaležnosti, ki jo prejemamo od tistih, ki jim pomagamo, ne znamo predati, v srcih pa pošiljamo mnogo lepih energij.