O-STA

bet-at-home.com je novi glavni pokrovitelj ekipe RCD Mallorca

Palma, Španija, 13. avgust 2010 - Španski prvoligaš RCD Mallorca je danes na novinarski konferenci kot svojega glavnega pokrovitelja predstavil mednarodno spletno igralniško družbo bet-at-home.com.

Paket glavnega pokroviteljstva vsebuje logotip družbe na dresih ekipe, oglasno tablo ob igrišču, veliko prisotnost na spletni strani kluba (www.rcdmallorca.es) in namestitvene storitve. Finančnih podrobnosti pogodbe, ki velja za sezoni 2010/11 in 2011/12 niso razkrili.

"Potem ko smo že bili pokrovitelj Lige ASOBAL in turnirja ATP v Valencii, smo zadovoljni, da smo našli novega partnerja v Španiji. Prepričani smo, da bo to partnerstvo povečalo sloves našega podjetja na španskem trgu," je povedal Klaus Gruber, vodja marketinga v družbi bet-at-home.com. "Visoka medijska pokritost lige Primera División v Španiji in po svetu, ki nam daje možnost, da okrepimo svojo znamko preko atraktivnih promocijskih ponudb, ter pripravljenost in dobra organizacija kluba so bili poglavitni razlogi za naše sodelovanje."

"Ponosni in veseli smo, da bo bet-at-home.com podpiral naš klub v teh ekonomsko težkih časih," je komentiral tiskovni predstavnik RCD Mallorca, Jordi Jimenez. "Res se že veselimo sodelovanja s to zelo znano mednarodno družbo in prepričani smo, da bo to v bližnji prihodnosti koristilo tako bet-at-home.com kot RCD Mallorca."

Real Club Deportivo Mallorca je bil ustanovljen leta 1916 in neprekinjeno igra v španski ligi Primera División od leta 1997. RCD Mallorca je zadnjo sezono končal na petem mestu. Največji uspeh je klub, ki ga trenutno vodi danski trener Michael Laudrup, dosegel leta 2003, ko je osvojil španski državni pokal Copa del Rey.

O družbi bet-at-home.com

bet-at-home.com AG je del igralniške skupine Mangas, pomembnega francoskega podjetja v svetu spletnega igralništva in športnih stav, pod katero spadajo tudi portali BetClic, Expekt in Everest Poker. Preko hčerinskih podjetij v polni lasti in z licenco za spletno igralništvo izdano na Malti in v Khanawakeju podjetje ponuja športne stave, kazino, igre na srečo in poker na spletni strani www.bet-at-home.com. S trenutno dvema milijonoma registriranih uporabnikov po Evropi in s holdingi v Nemčiji, Avstriji in na Malti je ta slavna družba eden najbolj priljubljenih ponudnikov stav na stari celini.

Kontakt:

Mag. Claus Retschitzegger

Manager, Communications & Legal Affairs

bet-at-home.com Entertainment GmbH

Tel.: +43-732-901 510 24

GSM: +43-676-840 988 109

Faks: +43-732-901 510 01

retschitzegger@bet-at-home.com

www.bet-at-home.com