O-STA

bet-at-home.com vas bo začaral ob Evropskem prvenstvu!

Vudu-lutka kot nogometni junak

Linz/Malta, 1. junij 2012 Z obsežno vseevropsko oglaševalsko kampanjo ponudnik spletnih športnih stav bet-at-home.com ob evropskem nogometnem prvenstvu 2012, ki bo potekalo na Poljskem in v Ukrajini, znova opozarja na svojo celovito in privlačno ponudbo stav.

V središču je novi televizijski oglas, v katerem nogometni navdušenec pričara svoj želeni izid kar od doma. Kako? Preprosto, tako da ključnega igralca "ovira" pri strelu na gol. Z zdravo mero hudomušnosti se ob koncu posnetka razkrije uganka nenadne nerodnosti vrhunskega igralca: Padel je pod čarobni vpliv vudu-lutke. Posnetek lahko že najdete v storitvi YouTube na naslovu http://www.youtube.com/user/betathomecom.

"Z 'vudu-idejo' dosledno sledimo svoji poti pogumne in nekonvencionalne komunikacije," meni direktor trženja Wolfgang Chmelir. "Oglaševanje med evropskim nogometnim prvenstvom mora deliti mnenja, sicer bo utonilo v ogromni poplavi informacij," ga dopolnjuje sodelavec Michael Gierke. Podjetje bet-at-home.com si je od svoje ustanovitve pred več kot desetimi leti s spektakularnimi oglaševalskimi kampanjami ustvarilo pomembno ime med ljubitelji stav. Med zadnjim svetovnim prvenstvom je mednarodno pozornost pritegnil citat o udarcu z glavo Zinedina Zidana. Dve leti prej je govorice spodbudil izrazit francoski poljub med avstrijsko ljubiteljico nogometa in nemškim navijačem.

Vudu-lutka oživi

Poleg posnetka je vudu-lutka uporabljena tudi kot glavni junak vseh oglasov in spletnih pasic. Nazadnje lik oživi še kot promocijski izdelek med celotnim evropskim prvenstvom. Za vse, ki želijo s svojim znanjem o športu in intuicijo malo izboljšati svoj dohodek, je na spletnem mestu http://si.bet-at-home.com pripravljen privlačen bonus za evropsko prvenstvo: Od 1. do 13. junija dobijo VSE stranke (nove in obstoječe) enkratni dodatek v višini 50 odstotkov svojega vplačila. Tako vas pri vložku 400 € čaka kar 600 €, da jih oplemenitite. Izplača se izkoristiti največjo možno vsoto.

Kdo je prispeval k televizijskemu oglasu

Naročnik: bet-at-home.com

Agencija: gantnerundenzi

Produkcija: Filmhaus Wien

Režija: Kai Seer

O podjetju bet-at-home.com

Podjetje bet-at-home.com AG je del francoske skupine BetClic Everest Group, vodilne evropske skupine na področju spletnih iger na srečo in športnih stav. Na spletnem mestu www.bet-at-home.com ponuja podjetje napeto zabavo in razburljiva doživetja: Raznolika in vedno nova ponudba vključuje športne stave, igre iz casinojev, poker ter igre na srečo. Podjetje bet-at-home.com šteje z 2,8 milijona registriranih strank v vseh državah sveta med najbolj priljubljene ponudnike stav v Evropi.

Podjetje bet-at-home.com je bilo ustanovljeno leta 1999 v mestu Wels v Avstriji s strani inženirja Jochena Dickingerja in DI Franza Ömerja ter danes deluje s približno 200 zaposlenimi v podružnicah v Nemčiji, Avstriji, na Malti in v Gibraltarju. Podjetje kotira na borzah Frankfurt/Xetra in Dunaj; 56 odstotkov delnic je v lasti skupine BetClic Everest Group, 20 odstotkov je v lasti ustanoviteljev in 24 odstotkov tržne kapitalizacije je na prostem trgu.

Pripis k grafiki zgoraj levo: Znova televizijski oglas, ki vam bo izvabil nasmeh

Prenos besedila na naslovu: http://si.bet-at-home.com

Slike lahko zahtevate na naslovu: lydia.woess@bet-at-home.com

Vir fotografij: Za vse fotografije: bet-at.home.com. Ponatis je brezplačen.

Vaših vprašanj se veseli:

mag. Lydia Wöss, MSc

PR Manager

Mobilni telefon: +43-676-840 988 234

lydia.woess@bet-at-home.com

www.bet-at-home.com

mag. Claus Retschitzegger

Head of Communications & Law

Mobilni telefon: +43-676-840 988 109

retschitzegger@bet-at-home.com

www.bet-at-home.com