O-STA

Za 10. obletnico svetovnega prvenstva v rokometu gremo skupaj v lov na gole

Uradni sponzor bet-at-home.com bo vsak dan izžrebal 6 vstopnic VIP in v Srbijo poslal 78 navijačev

Od 15. do 29. januarja 2012 se bodo najboljše evropske nacionalne ekipe znova pomerile za krono na evropskem prvenstvu v rokometu za moške v Srbiji. Evropska rokometna zveza (EHF) pri tem ničesar ni prepustila in si je pravočasno zagotovila kompetentnega sponzorskega partnerja. S simpatičnim ponudnikom spletnih stav bet-at-home.com se EHF za 13 dni odpravlja na živahen lov na gole. Mimogrede, za vsako vrhunsko tekmo bo na portalu za stave pripravljena ustrezna stava v živo s privlačnimi nagradami. Uradni sponzorski partner bo vsak dan vse skupaj še začinil s šestimi vstopnicami VIP, ki vključujejo srečanja z igralci in številne promocije.

EHF in bet-at-home.com skupaj stavita na preverjen cilj: najboljšo kakovost in skupne vrhunske dosežke. Specialist za stave je že deset let svetla zvezda v tej panogi. Zabava in razvedrilo sta pri prijaznem spletnem ponudniku stav vedno na prvem mestu. Že samo na področju športnih stav vsak dan več kot 7000 stav za več kot 30 športov poživi vsakdan številnih posameznikov. Podjetje vloži skoraj ves svoj letni dobiček v najpomembnejšo postransko stvar na svetu: šport. bet-at-home.com se uspešno ukvarja s sponzorstvom različnih združenj in je partner pri številnih dogodkih ter najrazličnejših športih: regionalno, na ravni držav in mednarodno. Poudarek pri partnerstvih je posvečen najširšemu dosegu in športom, kot so rokomet, smučarski skoki, nogomet, tenis ter hokej na ledu.

13 x 6 vrhunskih vstopnic VIP za evropsko prvenstvo v rokometu v Srbiji že čaka!

Ob 10. evropskem prvenstvu v rokometu v Srbiji si je spletni ponudnik stav izmislil nekaj posebnega: "Kot majhno zahvalo svojim zvestim strankam smo njihovo znanje o športu spremenili v ekskluzivne vstopnice VIP za evropsko prvenstvo. Vrednost vstopnice je odvisna od dneva tekme dan in znaša do 500 €. Vključuje sedeže z najboljšim razgledom, rezervirano parkirišče in ekskluzivno ponudbo hrane ter pijače. To pa še ni vse - dobitnike čaka še srečanje z igralci in številne promocije. Mimogrede, splača se pohiteti, saj se je borba za vstopnice že začela," se veseli predsednik podjetja bet-at-home.com Jochen Dickinger številnih pravilnih prijav.

Ste postali radovedni? Potem je čas za nagradno vprašanje!

Preprosto odgovorite na nagradno vprašanje: "Kje je potekalo evropsko prvenstvo v rokometu 2010?" in pravilno državo pošljite po e-pošti skupaj z želenimi dnevi tekem na naslov handball@bet-at-home.com. Nato morate le še počakati in držati pesti. Ko smo že pri čakanju: Na področju hitrosti je podjetje bet-at-home.com nedvomno med prvimi. Vse stave se obračunajo takoj po koncu tekme. Na povpraševanja po e-pošti odgovarja podjetje bet-at-home.com v najkrajšem času trenutno v 22 jezikih, seveda 24 ur na dan. Takšna raven storitve je v panogi stav nekaj posebnega.

O podjetju bet-at-home.com

Podjetje bet-at-home.com AG je del skupine BetClic Everest Group, vodilne evropske skupine na področju spletnih iger na srečo in športnih stav. Na spletnem mestu http://si.bet-at-home.com ponuja podjetje napeto zabavo in razburljiva doživetja: Raznolika in vedno nova ponudba vključuje športne stave, igre iz casinojev, poker ter igre na srečo. Podjetje bet-at-home.com šteje z 2,6 milijona registriranih strank v vseh državah sveta med najbolj priljubljene ponudnike stav v Evropi.

Teksti ter slike so Vam na razpolago na: http://si.bet-at-home.com

Za vsa nadaljnja vprašanja lahko stopite z nami v kontakt.

Mag. Claus Retschitzegger

Head of Communications & Legal Affairs

Tel: +43-732-901 510-24; Fax: +43-732-901 510-01; Mobil: +43-676-840 988 109

retschitzegger@bet-at-home.com; http://si.bet-at-home.com