O-STA

Največji slovenski dogodek ekoloških vozil

Vabimo vas na JAPmeet & ECOmeet 2010, 5. Srečanje vseh znamk JAPONSKIH VOZIL in hkrati 1. Srečanje EKOLOŠKIH VOZIL

Datum: 28. avgust 2010

Ura: od 12:00 dalje

Lokacija: 3. nadstropje parkirne hiše CityPark-a, BTC,Ljubljana

28.8.2010 je Pomemben datum, odvijalo se bo namreč že 5. srečanje japonskih vozil, znano kot JAPmeet 2010, hkrati pa 1. srečanje ekoloških vozil oziroma ECOmeet 2010. Tudi letos se bomo zabavali v urbanem središču avtomobilističnega dogajanja. Kraj srečanja je namreč tretje nadstropje CityPark-ove garažne hiše v BTC-ju (Ljubljana).

Kaj se bo dogajalo?

Najprodornejša podjetja in posamezniki bodo predstavili svoja razvita ekološka vozila, najnaprednejši trgovci bodo predstavili prodajni program električnih vozil, predstavljeni bodo projekti vzpostavitve trajnostnega transporta. Električna vozila bo možno preizkusiti na testnih vožnjah. Organizirane bodo poljudne delavnice. Med elektrificiranimi vozili bodo najzanimivejša tudi nagrajena. Predstavljeni bodo tudi sistemi predelave vozil na plin.

Pester spremljevalni program bo zabaval več tisoč glavo množico s preizkušeno zabavnimi tekmovanji v dvigovanju bremen, hitrostnem pitju vode, vlečenju vrvi in drag race-u z eco skuterji. Metalo se bo vodne balončke z brisačo in igralo "med dvema ognjema". Dekleta bodo tekmovala v menjanju koles na avtu, kontroliranju olja v avtu in v kvizu za ženske, fantje pa bodo tekmovala v menjanju koles na avtu. Nastopila bo tudi trebušna plesalka ter Vesna Kociper s svojo pevsko točko, dogodek pa bo popestril stand-up komik teta Tončka. Valerija Kralj pa bo predstavila svojo modno revijo. Med celotnim programom pa bodo tekmovalci, ki bodo sodelovali v Styling tekmovanju predstavili svoja predelana vozila. Pika na i pa bo podelitev nagrad ter izbor za Miss JAPmeet.

Manjkale ne bodo niti hostese, posebno pa bo poskrbljeno tudi za pijačo in hrano.

Vzemite si čas, pripravite vaše jeklene konjičke, predelane ali serijske, nizke ali visoke, turbo ali N/A, bencinarje ali dizle, ma nima veze, važno je da so iz Japonske ali pa na alternativne pogone! Lahko pa pridete tudi peš.

Na dogodku ne bo manjkalo priznanih strokovnjakov in znanih oseb. V kolikor si želite vnaprej rezervirati termin za izjavo ali krajši pogovor, nas prosim o tem obvestite. Seveda pa se lahko vse dogovorimo tudi na samem dogodku. Zanimive vsebine bo ogromno.

Se vidimo 28.8.2010 ob 12.uri, na vrhu CityPark-ove parkirne hiše v BTC-ju v Ljubljani!

Spletna stran: JAPmeet.si

SEVEDA SE VIDIMO!!!