O-STA

Vabilo na tiskovno konferenco

ZADEVA: ŠKANDALOZNO IZRABLJENE FINALISTKE in tudi IDEJNI VODJE - LASTNIKI ZNAMKE TEKMOVANJA MISS EKO s STRANI ORGANIZATORJA PROJEKTA

LOKACIJA TISKOVNE KONFERENCE:

KAVARNA: SAMO ENA JE ZVEZDA

DOLENJSKA CESTA 33a, LJUBLJANA

TERMIN: 2.11.2010 (torek) ob 11 h

Spoštovani predstavniki sedme sile.

Zavedamo se, da imate veliko resnega dela, pa kljub temu se na vas obračamo z željo po kančku pozornosti. Menimo, da se je na izboru za MISS EKO (poteka prvič) - zavedamo se da je to za sedaj majhen nepomemben projekt pa vseeno - zgodilo več škandaloznih zadev, ki mejijo že na kazniva dejanja. Zato se nas je od 12-ih finalistk devet odločilo, da izstopimo iz tega sramotnega in sprevrženega projekta in šest se nas je odločilo da o tem skupaj z lastniki znamke (organizacijo projekta je zaupal drugi osebi) obvestimo tudi medije.

PRIZADETE in ZLORABLJENE FINALISTKE

Kot vsako mlado dekle, smo si tudi me že od malih nog želele postati misice, vendar smo čakale na tekmovanje, na katerem bi lahko dokazale svojo notranjo in zunanjo lepoto in resnično imele svoj intelektualni doprinos družbi. Ravno zaradi zgoraj navedenih dejstev smo se odločile, da svojo ljubezen do narave združimo z našo lepoto, ter se prijavimo na novo lepotno tekmovanje Miss Eco 2010. Res da gre za manjše lepotno tekmovanje brez mednarodne osnove, pa vseeno. Na koncu nas je ravno udeležba na tem manjšem tekmovanju stala dobrega imena. Na tekmovanju, ki sta ga organizirala gospa Samanta Škrjanec (tista Samanta, ki na TV 3 želi postati TOP MODEL) in njen sprevrženi partner Boris Škrjanc se je dogajalo med drugim:

- Neprofesionalna organizacija

- Stalne odpovedi dogodkov

- Izsiljevanja

- Kraje

- Siljenje pitja alkohola

- Vabljenje na privat fotografiranja v hotel v sobo g. Škrjanca in siljenje v erotične poze

- Stalno poslušanje prepirov med zakoncema Škrjanc in poslušanja kako sta blatila eden drugega ko enega ni bilo v skupini

- Poskusi spolne zlorabe

- Šikaniranja

- Stalno smo poslušale sledeče: a se ne znate postavt, a ste tok glupe al kaj?", "joj, dej skrijte ta špeh....boke gor, kako pa fukate doma

- Ponujanje da bi se šle ESCORT

- Ureditev zunanjosti po željah zakoncev Škerjanc. Tudi striženje lepih las na kratke pričeske.

- Zavedamo se, da na večini tekmovanj tekmovalke določeno usluge frizerjev tudi plačajo, toda kjer same želijo. Mi pa smo morale pri točno določenem frizerju odšteti med 90 in 200 evrov za ureditev pričesk.

- Najprej so odstopila 3 dekleta, nato nas je odstopilo še 6

- GOSPA SAMANTA NAOKOLI NOVINARJEM ŽE VESELO RAZLAGA O SVOJIH NAČRTIH ZA PRIHODNOST, IZDANJE PESNIŠKE ZBIRKE IN MODNE EKO LINIJE, IDEJO ZA OBE STVARI PA JE KRUTO UKRADLA ENI OD TEKMOVALK, KAR JE PRECEJ NIZEK UDAREC, SAJ NA TA NAČIN NE SRAMOTI SAMO SEBE TEMVEČ TUDI MEDIJE, KI NJENE ZGODBE OBJAVLJAJO!!!

IDEJNI VODJE:

Ekološko lepotni izbor Miss ECO je nastal na podlagi naše ideje o izboru, ki bo drugačen od vseh ostalih. Namen je izbrati ambasadorko ekologije in zdravega načina življenja. Ker smo želeli, da tekmovanje poteka maksimalno profesionalno, smo iskali partnerja, ki mu lahko organizacijo zaupamo. Podpisali smo pogodbo v dobri veri, da bo vse potekalo kot mora. Žal so nas organizatorji zavajali, zamolčali dejstva, ki smo jih absolutno prepovedali kar sedaj pripovedujejo takmovalke. Pogodbo smo v začetku oktobra odpovedali in najbolj absurdo je to, da se tega ne držijo. Večkrat smo se želeli pogovoriti in na miren način rešiti težavo, vendar komunikacija nikakor ni bila mogoča. Izredno nam je žal, da plemenito idejo Miss Eco nekdo uničuje in sporočamo, da vse aktivnosti, ki se bodo letos odvijale v sklopu Miss ECO z naše strani niso odobrene.

Več o kompletnem dogajanju boste izvedeli na sami tiskovni konferenci, kjer bo prisoten tako idejni vodja - lastnik znamke kot 6 izigranih bivših-finalistk. (MORDA VEČ!!!)

ZGROŽENE in IZIGRANE BIVŠE-FINALISTKE:

- VOVK MATEJA (041 811-619)

- ANJA ŽAREN

- KLAVDIJA SLAPAR

- TANJA DIMIĆ

- KARMEN MOHORČ

- SARA SMODEJ

IDEJNA VODJA:

Drey (031 773 715)

Tomc Janez (051 319 618)

LEPO POZDRAVLJENI

Vaše EKO LEPOTICE in IDEJNI VODJE