O-STA

Za SUPER SEDMICO v nedeljo 1,2 mio eur - vse glavne dobitke zagotovo izplačamo!

Ljubljana, 7. oktober 2010:

V nedeljo, 10. oktobra, bo še zadnje žrebanje Jesenskega Super Lota, kjer bomo vse glavne dobitke zagotovo izplačali!

Zmagovalnih kombinacij Super Lota namreč tudi včeraj ni izbral nihče, zato se vplačana sredstva prenesejo v naslednje žrebanje.

Vse glavne dobitke v nedeljo ZAGOTOVO IZPLAČAmo:

  • če namreč Super Sedmica ne bo vplačana, bomo sklad v višini 1.200.000 € razdelili med vse ostale dobitke v Super Lotu;
  • če ne bosta vplačana niti glavna dobitka v dodatnih igrah Super Lotko in Super Loto plus, bomo njuna sklada v skupni vrednosti 120.000 € prav tako razdelili med vse ostale dobitke Super Lotko in Super Loto plus.

Nižji dobitki bodo v tem primeru dosegli nekajkrat višje vrednosti od običajnih, kar je še dodaten razlog, zakaj se v Super Lotu splača sodelovati!

Skladi za glavne dobitke v 7. - zadnjem žrebanju Jesenskega Super Lota znašajo:

  • Super Sedmica: 1.200.000 €
  • Super Lotko 6: 40.000 € in
  • Super 7 plus: 80.000 €!

Ob tem naj spomnimo še to, da bo pred žrebanjem Super Lota še žrebanje rednega 81. kroga Lota, kjer je bil glavni dobitek v dodatni igri Loto plus nazadnje izžreban decembra lani: sklad za 7 plus tako znaša rekordnih 1.020.000 €!

Loto in Super Loto lahko vplačate na vseh prodajnih mestih Loterije Slovenije, BS Petrol in enotah Pošte Slovenije, lahko pa ga igrate tudi prek spleta na www.eloterija.si. Vplačila sprejemamo do nedelje do 18. ure, žrebanje bo v nedeljo zvečer na 1. programu TV Slovenija!

Dodatne informacije:

Loterija Slovenije, d. d., Gerbičeva ulica 99, 1000 Ljubljana

mag. Mateja Slamnik Kos, Svetovalka uprave za odnose z javnostmi, 01 24 26 149, mateja.slamnik@loterija.si