O-STA

YETI NA POKLJUKI - otvoritev zimske sezone 4. in 5. december 2010

Pokljuko je že dodobra pobelil sneg, zato Šport hotel Pokljuka v sodelovanju z Integral Avto Jesenice vse ljubitelje zime ob prihajajočem koncu tedna vabita na zabavno otvoritev zimske sezone.

Ali ste že slišali, da se baje v pokljuških gozdovih skriva čisto pravi Jeti?

In ali ste slišali, da tisti, ki ga najde, dobi bogato nagrado?

1. nagrada: vikend s Škodo Yeti!

"Poiščite Yetija na Pokljuki!" je naslovna tema zabavne otvoritve zimske sezone na Pokljuki, ki bo potekala v soboto in nedeljo, 4. in 5. decembra 2010, od 10.00 do 15.00 ure pred Šport hotelom Pokljuka. V sodelovanju z Integral Avto Jesenice bo v okolici hotela potekal zabavni Lov na Jetija. Obiskovalci se bodo po navodilih podali na iskanje Yetija in pri tem reševali uganko. Kdor bo na koncu sestavil pravilno geslo, bo sodeloval v nagradnem žrebanju.

Pred Šport hotelom Pokljuka bodo potekale še testne vožnje z avtomobilom Škoda Yeti. Pripravljen je zabavni program z glasbo, športnimi aktivnostmi, zabavnimi igrami na snegu, snežnim pohodom s krpljami, tekom na smučeh idr. Gostom bo na voljo Jetijeva brozga (enolončnica), Jetijev čaj z začimbami, Jetijevi slastni podplati (palačinka z gozdnimi sadeži).

Vse dnevne obiskovalce zabavne zimske otvoritve čakajo zabava, smeh, hrana in pijača ter pustolovščina brez primere, tisti, ki se odločijo za spanje v Šport hotelu, pa lahko polpenzion rezervirajo po promocijski ceni 35 € na osebo.

Vabljeni na Pokljuko!

Program prireditve:

10.00: sprejem gostov s strani direktorija hotela in Integral Avto

pozdravna pijača + kratka predstavitev Pokljuke

10.30-14.00: potek nagradnega Lova na Yetija

10:30-14.00: predstavitve Škode Yeti in vožnje

11:00: zabavne igre za otroke v telovadnici

12:00-13:00: voden snežni pohod do planine Javornik

14.00: zaključek nagradnega lova YETI

14.30: žrebanje in podelitev nagrad