O-STA

Za Mobitelovo poslovno omrežje dovolj le 3 naročniška razmerja

Velik interes še zlasti med manjšimi podjetji - Do konca septembra klici znotraj MPO 0,78 SIT - Ugodna ponudba za pravne osebe in samostojne podjetnike ob podaljšanju ali sklenitvi naročniškega razmerja MPO za 18 mesecev -

Družba Mobitel bo z jutrišnjim dnem zaradi velikega interesa med manjšimi podjetji storitev Mobitelovo poslovno omrežje (MPO) ponudila pravnim osebam in samostojnim podjetnikom, ki imajo sklenjena vsaj 3 naročniška razmerja.

Mobitelovo poslovno omrežje je kot posebno naročniško razmerje namenjeno poslovnim uporabnikom. Omogoča oblikovanje samostojnega omrežja znotraj omrežja Mobitel GSM in s tem vrsto ugodnosti, med katerimi velja še zlasti izpostaviti nižje cene pogovorov znotraj uporabniške skupine, možnost klicanja po kratkih številkah in nadzor nad stroški. Edini pogoj je, da v svoj MPO vežejo vsaj 3 že sklenjena ali nova naročniška razmerja.

MPO vključuje dva naročniška paketa: MPO-M (namenjen je predvsem tistim podjetjem in samostojnim podjetnikom, ki želijo cenovno ugodno rešitev medsebojnega komuniciranja) in MPO-V (namenjen je podjetjem in samostojnim podjetnikom, ki potrebujejo vse storitve mobilnih telekomunikacij, vključene so vse storitve Poslovnega paketa, brez dodatne mesečne naročnine pa je dodan tudi HSCSD, ki omogoča do 4-krat hitrejši prenos podatkov), ključne prednosti obeh pa so, kot rečeno, predvsem prihranek, preprosto klicanje in nadzor porabe.


Ne glede na izbiro paketa MPO prinaša:

1. prihranek - do 30. septembra so klici znotraj MPO le 0,78 SIT/min, cenovno ugodni so tudi ostali klici. Vsi naročniki, ki se bodo odločili za več kot 5 naročniških razmerij MPO, bodo deležni tudi podjetniškega bonusa (20-55 odstotkov nižja osnovna naročnina).
2. preprosto klicanje - članom MPO je omogočeno klicanje z izbranimi kratkimi, tri- ali večmestnimi številkami, po katerih se lahko kličejo po vsej Sloveniji.
3. nadzor porabe - v okviru paketa MPO-V lahko naročniki z našo pomočjo oblikujejo seznam prepovedi in dovoljenj za klice svojega MPO (npr. določenih številk se ne da klicati oz. se jih lahko kliče le ob določenih urah). MPO omogoča tudi oblikovanje več podskupin, v katere združite mobilnike z istim seznamom prepovedi in dovoljenj.

Vsem naročnikom, ki se bodo odločili za prehod iz rednega naročniškega razmerja v MPO, podaljšali ali sklenili naročniško razmerje MPO za 18 mesecev, bo družba Mobitel ponudila še dodatno ugodnost: nakup mobilnika Ericsson T65 za 19.900 SIT ali Siemens C45 za 9.900 SIT.