O-STA

Rockwell Automation imenoval novi vodji dveh poslovnih segmentov

Imenovana tudi predsednik azijsko-pacifiške regije in prvi podpredsednik za strateški razvoj

MILWAUKEE -(BUSINESS WIRE)- Upravni odbor Rockwell Automation, Inc. (NYSE:ROK) je izvolil nova vodilna uslužbenca, ki bosta 1. aprila 2011 prevzela vodenje dveh oddelkov. Blake Moret bo napredoval v prvega podpredsednika oddelka za kontrolo izdelkov in rešitve. Frank Kulaszewicz bo napredoval v prvega podpredsednika oddelka za arhitekturo in programsko opremo. Oba bosta odgovarjala Keithu Nosbuschu, predsedniku in direktorju Rockwell Automation.

Blake Moret (Foto: Business Wire)

"Oba, Frank in Blake, sta se v naši organizaciji dokazala kot dobri vodji," je povedal Nosbusch. "Sta dobro usposobljena za ti pomembni vlogi."

"Naša vodstvena ekipa je prednost, ki Rockwell Automation loči od drugih," je povedal Nosbusch. "Ti imenovanji sta naravni korak naprej v naši globalizaciji in sta v skladu z našim načrtom nasledstva ter s procesi razvoja vodstva."

"Ker pričakujemo, da se bo rast naših poslov hitreje nadaljevala zunaj ZDA - najhitrejši razvoj beležimo v azijsko-pacifiški regiji - bo Frank baziran v Singapurju in bo od tam vodil oddelek za arhitekturo in programsko opremo," je še povedal Nosbusch. "Ko vzgajamo svoje ljudi, ekipe, partnerje in svoja podjetja v azijsko-pacifiško regiji, moramo biti pozorni, da gradimo na vodilnih sposobnosti in utrjujemo svoje medkulturne kompetence," je nadaljeval Nosbusch.

Zadnja tri leta je Kulaszewicz opravljal delo podpredsednika in generalnega direktorja kontrole in vizualizacije znotraj oddelka za arhitekturo in programsko opremo. Pri podjetju Rockwell Automation dela že več kot 25 let, opravljal pa je že več pomembnih vodilnih vlog na področju pogonskih sistemov in standardnih pogonov.

Moret od konca leta 2007 opravlja delo podpredsednika in generalnega direktorja oddelka za pomoč strankam in vzdrževanje, ki je del segmenta za kontrolo izdelkov in rešitve. Ima široke globalne izkušnje, saj je v več kot 25 letih delal na veliko področjih znotraj podjetja, vključno s prodajo, storitvami in proizvodi. Vodilno ekipo bo obogatil tudi z mednarodnim pogledom, saj je v preteklosti delal tudi v Evropi in Kanadi.

Ob čim boljšem izkoriščanju prednosti naše vodilne ekipe, je bil Steve Eisenbrown imenovan na mesto prvega podpredsednika za strateški razvoj in tako prevzel odgovornost za globalni razvoj, usklajevanje strateških investicij in iniciativ ter za večletni projekt transformacije globalnega poslovanja.

"Steve je v zadnjih 35 letih v različnih vlogah veliko doprinesel podjetju Rockwell Automation, nazadnje kot prvi podpredsednik oddelka za arhitekturo in programsko opremo," je povedal Nosbusch. "Razpon njegovega dela in poznavanje strank ter dajanje predanost rezultatom bo za naše podjetje še naprej zelo dragoceno v izvajanju strategije globalnega razvoja in uspešnosti."

Bob Ruff, ki je nazadnje opravljal delo prvega podpredsednika oddelka za kontrolo izdelkov in rešitve, je bil imenovan za predsednika azijsko-pacifiške regije. To je ena naših najhitreje rastočih regij s približno 30-odstotno rastjo v fiskalnem letu 2010.

"S 35 leti službovanja je Bob eden naših najbolj uspešnih in izkušenih direktorjev s širokim ozadjem na področju vodenja prodaje, poslovanja in regionalnega vodenja," je povedal Nosbusch. "Odgovoren bo za pospeševanje rasti v tej pomembni regiji in za razvoj odnosov z najpomembnejšimi strankami in partnerji."

Rockwell Automation, Inc. (NYSE: ROK), največje svetovno podjetje, ki se ukvarja z industrijsko automatizacijo in informatizacijo, izboljšuje produktivnost svojih strank in pripomore k sonaravnosti sveta. Podjetje ima sedež v Milwakeeju, v zvezni državi Wisconsin, zaposluje okrog 19.000 ljudi in svoje storitve ponuja v več kot 80 državah po vsem svetu.

Fotografije/multimedijska galerija na voljo na: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6596997&lang=en

Kontakti:

Rockwell Automation

John A. Bernaden, 414-382-2555

za medije

Rondi Rohr-Dralle, 414-382-8510

za investitorje

Vir: Rockwell Automation, Inc.