O-STA

2.B.O.BRRR FEjST - bohinjski zimski otroški festival

Bohinj vabi otroke in družine na največji zimski otroški festival. Turistično društvo Bohinj ga prireja drugo leto zapored na Smučišču Senožeta v Srednji vasi. Letošnji festival bo zelo barvit, saj bo potekal v pustnem vikendu, 4.-6.marca 2011.

Pričnemo v petek ob 18.00 uri z otvoritvijo in predstavo v Domu J.Ažmana v Bohinjski Bistrici. Sobota in nedelja bosta polna programa na Senožetih. Predstavitev pustnih mask, zabavna tekmovanja, igre na snegu in nagradne igre, koncerti, predstave, zanimivi gostje, animacijski program, karaoke in poučne delavnice. Vse to in še več bo na programu od 10.00 ure zjutraj do 16.00 ure popoldan. V sklopu letošnjega festivala bo v soboto potekalo Državno prvenstvo v telemark smučanju. V nedeljo pa se nam bodo predstavili še starodobni smučarji na tekmi, ki jo organizira klub Ta lesenih iz Krope.

V sklopu festivala si boste lahko ogledali dve igrici, dva koncerta, naredili kaj lepega na delavnicah ali pa občudovali predstavitve Gorskih reševalcev, Triglavskega narodnega parka ali Policije.

V času BO BRRR FEjSTa nudimo posebno ugodne vikend pakete, brezplačne smučarske vozovnice ter posebno ceno 20,00€ za nakup družinske smučarske vozovnice za Smučišče Senožeta. Več informacij najdete na www.bohinj-info.com