O-STA

Nova Mobitelova akcija za zveste in nove naročnike

Mobilni telefoni po ceni 3, 3.000 ali 6.000 tolarjev – Posebna ugodnost za vse, ki bodo pripeljali novega naročnika in mu podarili svoj obstoječi mobilnik: 6 mesecev za 1000 SIT mesečno nižji račun za pogovore v omrežjih Mobitel GSM
Družba Mobitel bo jutri pričela z novo prodajno akcijo "A greš ti z mano?", v kateri so po izredno ugodni ceni naprodaj mobilniki WAP Siemens C45, GPRS Motorola T192 in Acer V750. Akcija je namenjena tako obstoječim naročnikom in Mobi-uporabnikom kot tudi vsem, ki želijo v svet mobilnih komunikacij vstopiti na novo. Posebna pozornost je v akciji namenjena vsem, ki bodo v Mobitelovo družino pripeljali novega naročnika.

Vsi kupci lahko izbirajo med telefoni WAP Siemens C45, GPRS Motorola T192 in Acer V750, s tem da se cene razlikujejo glede na to, ali želijo skleniti ali podaljšati naročniško razmerje ali iz predplačniškega paketa preiti na redno naročniško razmerje.

Obstoječi naročniki, ki bodo svoje naročniško razmerje podaljšali za 24 mesecev, lahko izbrani mobilni telefon kupijo za simbolične 3 tolarje. Mobiuporabniki, ki bodo v času akcije prešli med naročnike in s tem sklenili redno naročniško razmerje za 24 mesecev, bodo do izbranega telefona prišli po ceni 3.000 tolarjev. Ostali, torej novi naročniki, pa bodo ob sklenitvi naročniškega razmerja za 24 mesecev želeni telefon kupili po ceni 6.000 tolarjev. Cene mobilnih telefonov so s tem za vsako skupino kupcev (obstoječi naročniki, Mobiuporabniki, ki preidejo v redno razmerje, in novi naročniki) enotne.

Zvesti naročniki in Mobiuporabniki, ki se odločijo za prehod, so ob tem deležni še posebne ugodnosti, če v Mobitelovo družino pripeljejo še enega naročnika: 6 mesecev je njihov račun za pogovore v omrežjih Mobitel GSM nižji za 1.000 SIT na mesec. Naročnik, ki ga pripeljejo, mora skleniti naročniško razmerje z novo številko vsaj za 6 mesecev, pri tem je oproščen plačila priključne takse. Ta ugodnost je s tem idealna za vse, ki želijo svoje naročniško razmerje pri Mobitelu podaljšati za 24 mesecev, pri tem po ceni 3 tolarjev kupiti nov mobilnik, svojega starega pa podariti novemu naročniku, ki ga pripeljejo v Mobitelovo družino. Poleg novega mobilnika bodo s tem obstoječi naročniki naslednje pol leta mesečno za pogovore v omrežjih Mobitel GSM odšteli 1.000 tolarjev manj, novi naročnik pa bo oproščen priključne takse.

Nova naročniška razmerja Mobitel GSM je mogoče skleniti za vse pakete, razen za SOS, torej za Prosti čas, Vesna, Poslovni, Študentski ali Penzion paket.