O-STA

Oerlikon ponovno najboljši v raziskavi "10 Najboljših"

17. maj, 2011

Oerlikon ponovno najboljši v raziskavi "10 Najboljših"

Podjetje je k neverjetnim poslovnim rezultatom dodalo še najboljši rezultat v raziskavi med kupci

BALZERS, Liechtenstein--(BUSINESS WIRE)-- Rezultati težko pričakovane raziskave med kupci "10 NAJBOLJŠIH", ki jo opravlja VLSI Research, so podjetje Oerlikon Systems umestili na najvišje mesto v kategoriji "Najboljši mali dobavitelj opreme za obdelavo rezin" in na drugo mesto v kategoriji "Usmerjeni dobavitelji opreme za izdelavo čipov". Ti rezultati so za švicarskega dobavitelja neverjetno izboljšanje od prejšnjega leta in so obenem rekordni!

"Čestitke Oerlikon Systems za prisluženo nagrado," je podjetje pohvalil Risto Puhakka, predsednik VLSI Research. "Kupci vašega podjetja so glasovali in Oerlikonu z zmago v kategoriji za "Najboljšo malo opremo za obdelavo rezin" in 2. mestom med "Usmerjenimi dobavitelji opreme za izdelavo čipov" - vaš najboljši rezultat doslej - priznali, da spada med naših '10 NAJBOLJŠIH'"

Letno raziskavo "10 NAJBOLJŠIH" za nagrade zadovoljstva kupcev opreme za obdelavo silicijevih rezin opravlja VLSI Research Inc. Letošnja raziskava je vključila več kot 165 dobaviteljev opreme. Raziskava "10 NAJBOLJŠIH", ki je v industriji polprevodnikov široko priznana kot merodajna ocena kakovosti izdelkov in uspešnosti podjetij, temelji na oceni zadovoljstva strank v 13 kategorijah, ki pokrivajo zmogljivost opreme in storitve za kupce.

Potrditev fantastičnega leta

"To je neverjetno, ampak rezultatom raziskave VLSI 2011 je uspelo podreti lansko rekordno uvrstitev. To je neverjeten izkaz zaupanja naših kupcev," je rekel Alber Koller, vodja oddelka polprevodnikov pri poslovni enoti Oerlikon Systems. "Rezultati raziskave jasno potrjujejo in odsevajo uspeh Oerlikonovih proizvodov in ponudbe; smo sredi fantastičnega leta. Vsa zahvala gre našim kupcem, ki so izkazali svoje zaupanje. Hvala!"

Rezultati VLSI raziskave zaokrožujejo leto znatnih sprememb za Oerlikon. Te vključujejo iskanje novih investitorjev in reorganizacijo izvršnega odbora uprave. Z zagotovljeno stabilno finančno podporo je okrevanje na trgu zdrvelo nazaj v pozitivno in stabilno rast.

Neprestano vrhunska uvrstitev

Oerlikon (SIX:OERL), več let izstopajoč v raziskavi VLSI, se je že četrto leto zapored uvrstil med "NAJBOLJŠIH 10" v kategoriji "Najboljši mali dobavitelj opreme za obdelavo rezin". Po letih zaporednih vedno boljših uvrstitev (in zmagi v tej kategoriji že v 2010), je podjetje ponovilo zmago v letu 2011. Oerlikon je k zmagovalnim rezultatom v kategoriji dodal še 2. mesto v kategoriji "Usmerjeni dobavitelji opreme za izdelavo čipov", kjer je konkurenca zelo ostra in pokriva vse sektorje industrije polprevodnikov: obdelava rezin, izdelava, pakiranje, testiranje, itd.

"Naše novo poročilo o poslanstvu poudarja, da je pomembno biti zanesljiv poslovni partner po celem svetu in zvišati vrednost z inovativnimi industrijskimi rešitvami," dodaja Andreas R. Dill, generalni direktor segmenta naprednih tehnologij. "In zadnji rezultati VLSI raziskave - in odziv naših kupcev - kažeta na točnost naše usmeritve."

Kontakti:

Oerlikon Systems

Sven E. Jarby

Head of Marketing & Communications

T +423 388 4878

F +423 388 5426

sven.jarby@oerlikon.com

ali

Burkhard Boendel

Head of Corporate Communications

T +41 58 360 96 05

F +41 58 360 91 93

pr@oerlikon.com

www.oerlikon.com

Vir: Oerlikon

Omogočeno z Business Wire

To sporočilo si lahko ogledate na:

http://www.businesswire.com/news/home/20110517006175/en