O-STA

Predstavitev ležišča Leticia v poslovalnici Volksbank

Volksbank je v sodelovanju s podjetjem Maremico pripravila akcijo "Miren in zdrav spanec", v okviru katere bodo strokovnjaki svetovali glede izbire ustreznega ležišča. Akcija bo potekala od 13. do 17. junija v poslovni enoti Dvorni trg na Gosposvetski ulici 1 v Ljubljani.

V času akcije "Miren in zdrav spanec" strankam omogočamo brezplačno meritev točkovnega pritiska z najsodobnejšo merilno napravo BodyPrint. Na podlagi meritev se za posamezno stranko sestavi ležišče, prilagojeno glede na njene osebne telesne značilnosti in spalne potrebe. Vsi obiskovalci poslovalnice bodo v času akcije lahko preizkusili modularno ležišče Leticia, sestavljeno iz 20 modulov, ki omogočajo takšno prilagajanje in nudijo ustrezno podporo telesu.

Za vse, ki se bodo odločili za nakup ležišča, nudimo ugodne pogoje najema kredita. Za komitente banke Volksbank pa smo pripravili še posebne ugodnosti, ki jih lahko izkoristijo do konca junija 2011. Z bančno kartico Volksbank bodo ob nakupu ležišča in posteljnega dna Leticia v Spalnem centru Maremico prejeli 15 % popust ter darilo - vzglavnik Leticia (akcija velja za nakup kompleta ležišča in posteljnega dna).

Hkrati bo v prostorih poslovalnice Volksbank na Gosposvetski ulici potekala nagradna igra. Vsi obiskovalci, ki bodo pravilno izpolnili nagradni kupon, bodo sodelovali v žrebanju za bogate nagrade (ležišče Leticia, 3x vzglavnik Leticia in 3x kopalni plašč). Nagradni kuponi so na voljo tudi v Spalnem centru Maremico. Žrebanje bo 20. junija 2011.

Strankam ob tem nudimo brezplačno finančno svetovanje ter individualno izdelavo finančnega načrta. Z urejenimi osebnimi financami jim bomo pomagali zagotoviti miren spanec in osebno zadovoljstvo brez finančnih skrbi.

Kontaktna oseba

LEON ŠIKOVEC

Tel.: 01/ 53 07 606

Elektronski naslov: leon.sikovec@volksbank.si

ali modra številka: 080 22 65

Spletna povezava: www.volksbank.si