O-STA

Nov SMS kviz za ljubitelje hokeja

Hokejska zveza Slovenije (HZS) je v sodelovanju z družbo Mobitel zasnovala nov SMS kviz Okej hokej, ki je namenjen predvsem ljubiteljem hokeja. Namen kviza, na katerem bodo svoje znanje Mobitelovi GSM naročniki in Mobiuporabniki lahko preverili od 1. marca do 31. maja 2002, je popularizacija tega športa in spodbujanje slovenske reprezentance na letošnjem svetovnem prvenstvu na Švedskem.

Potek sodelovanja na kvizu je enostaven: za začetek je treba na igralno številko 1919 poslati SMS s ključno besedo HOKEJ. Kviz vsebuje 5 vprašanj - vsako od njih ponuja 3 odgovore (1 pravilnega, 2 nepravilna). Kot odgovor se na igralno številko vedno pošlje črko pravilnega odgovora (A, B ali C). Za vsak odgovor ima tekmovalec 5 minut časa, kdor pravilno odgovori na vseh 5 vprašanj in pošlje povratni SMS s svojimi podatki, nato sodeluje v nagradnih žrebanjih HZS.

Nagradna žrebanja so tedenska in glavna, nagrade za tekmovalce pa so praktične. V 13-tedenskih žrebanjih bo HZS podelila po 25 praktičnih nagrad: podpisane hokejske palice, reprezentančne drese, koledar HZS in zgoščenke s hokejsko himno Besen kot ris. V glavnih žrebanjih čaka srečnega/o izžrebanca/ko ogled hokejske tekme na svetovnem prvenstvu na Švedskem za 1 osebo (žrebanje 8. aprila 2002) in 5 sezonskih kart za 2 osebi za domače hokejsko prvenstvo (žrebanje 3. junija 2002).

Podrobnejša pravila in navodila nagradnega SMS kviza Okej hokej, ki jih mora poznati vsak tekmovalec, so predstavljena na Mobitelovi Pinkponk postaji: www.pinkponk.com/zabava/kvizi. Na istem naslovu so na voljo tudi druge zanimive informacije v zvezi s hokejem, v času svetovnega prvenstva pa še sveži rezultati, novice in komentarji.