O-STA

7.FESTIVAL KANAL

7 je pravljično število, vendar Festival Kanal ne ostaja le v pravljicah, ostaja prizemljen, svež in tudi v letu 20. obletnice samostojnosti Slovenija, v dobri formi.

Zopet nudi 6 glasbenih večerov, katerih rdeča nit je letos tribute ali poklon dobri glasbi zadnjih 50 let. Glasbena karavana se prične 6. julija 2011 s koncertom skupine OdBeatli, ki bodo pričarali glasbo iz Liverpoola na svojstven način.

Drugi koncert, 13. julija nas bo popeljal najdlje letos, v daljno Brazilijo, v katero nas bo popeljala skupina Melemolencia.

Tretji večer 20. julija bo izredno talentiran in zanimiv, saj bodo člani skupine A-Kamela po odličnem nastopu na Slovenija ima talent, poskusili prepričati tudi spoštovano občinstvo v našem grabnu.

27. julija in v drugo polovico programa ter v svet ameriških, italjanskih in slovenskih popevk nas bo vpeljala čudovita Iva Stanič.

Predzadnji nastop bo 3. Julija uprizorila Bilbi s skupino in z svojim mega hitom "Hvala za vijolice". Za konec vas zopet popeljemo v 70-ta in na sever Evrope, to pa bo izvedla skupina After 7, ki bo nastopila s programom skupine ABBA.

V kolikor bo kateri od koncertov odpadel napovedujemo nadomestni koncert 17.avgusta 2011.

V Galeriji Kanal letos predstavljamo stare razglednice Bohinja na razstavi z imenom "Nekoč ali danes?"

Prepričani smo, da se nam boste pridružili na poti skozi letošnji Festival Kanal.