O-STA

Sony Ericsson Xperia ray v Mobitelovi ponudbi že za 1 evro

Ljubljana, 16. september 2011 - Mobitel uporabnikom kot prvi na slovenskem trgu nudi zmogljiv in cenovno ugoden pametni mobilnik Sony Ericsson Xperia ray. Mobilnik Sony Ericsson Xperia ray odlikujejo tehnološka dovršenost, prepoznavno elegantno oblikovanje in najnovejša različica platforme Android za pametne telefone. V Mobitelovi akcijski ponudbi že od 1 evra dalje.

Sony Ericsson Xperia ray je najnovejši pametni mobilnik Android v Mobitelovi ponudbi, ki ga odlikuje najnovejša različica platforme Android za pametne telefone Gingerbread 2.3. Tehnološko naprednost združuje z elegantno obliko, v prepoznavnem stilu proizvajalca. Aparat ima velik zaslon na dotik Reality Display s tehnologijo Mobile BRAVIA® Engine. Poganja ga procesor s taktom 1 GHz in operacijski sistem Android 2.3.3 v slovenskem jeziku, kar omogoča izjemno odzivnost uporabniškega vmesnika in zmogljivost tudi pri uporabi več zahtevnih programov hkrati. Uporabniki bodo lahko z mobilnikom Sony Ericsson Xperia ray uživali vse prednosti visoko kakovostnega govora HD (HD Voice), številne tehnologije (UMTS/HSDPA/HSUPA, Bluetooth, GPS) pa omogočajo izvrstno povezljivost, med drugim tudi možnost uporabe telefona kot dostopno točko WLAN.

Vgrajen digitalni fotoaparat s kamero podpira snemanja videoposnetkov v visoki ločljivosti HD ter zajem kakovostnih fotografij ločljivosti 8,1 milijonov pik. S senzorjem Exmor R for mobile poskrbi za samodejno ostrenje, prepoznavanje obrazov in zaznavanje nasmeha. Bogato multimedijsko izkušnjo dopolnjujeta prednameščeni aplikaciji za storitvi Integral in Mobilna TV, medtem ko za edinstveno uporabniško izkušnjo še večje vključenosti v družbeno mreženje (Facebook, Twitter...) poskrbi aplikacija Timescape. Uporaba storitev Google in dostop do prek 200.000 aplikacij na tržnici Android Market zaokrožuje solidno in zabavno osnovo za izvrsten pametni telefon.

Pametni telefon Sony Ericsson Xperia ray je v Mobitelovi ekskluzivni ponudbi splošne naročniško-prodajne akcije na voljo že za 1 evro, z izbiro NAJNAJ 12 Premium ob sklenitvi oz. vezavi za dve leti; že danes v črni barvi, kmalu pa tudi v črno-zlati različici. Sony Ericsson Xperia ray je po akcijskih cenah ob 24-mesečni vezavi na voljo tudi v naročniških paketih Povezani, in sicer za 139 evrov v ponudbi Super in Mega Povezani ter za 189 evrov za naročnike Opti Povezani in Povezani 55. V kolikor se naročniki za izbiro NAJNAJ Premium ne odločijo, pa je cena mobilnika v splošni naročniški akciji 239 evrov. Izbira Naj Naj Premium z dodatkom k mesečni naročnini namreč omogoča nakup najbolj zmogljivih pametnih mobitelov po najnižji ceni, obenem pa naročnik pridobi tudi možnost uporabe naprednih storitev Mobilna TV in e-pošte Integral brez doplačila.

Več informacij o ponudbi je objavljenih na www.mobitel.si in www.telekom.si.