O-STA

Super ugodni dnevi v Telekomovih centrih

Ljubljana, 30. september 2011 - Super ugodni dnevi v Telekomovih centrih uporabnikom prinašajo posebne ugodnosti. Le-ti se lahko v Telekomovih centrih seznanijo z bogato ponudbo sodobnih telekomunikacij, pri čemer jim je v okviru omenjene akcije na voljo posebna, cenovno nadvse ugodna ponudba. Super ugodni dnevi se pričenjajo danes, 30. septembra, v Telekomovem centru Novo mesto, nato pa se bodo postopoma preselili še v Telekomove centre v drugih slovenskih krajih.

V Telekomovem centru Novo mesto so se pričeli Super ugodni dnevi v Telekomovih centrih, ki uporabnikom prinašajo posebne ugodnosti. Uporabniki se tako lahko seznanijo z bogato ponudbo sodobnih telekomunikacij ter izbirajo med različnim rešitvami za enostavno in cenovno ugodno komunikacijo, prilagojeno posameznikov, družinam in poslovnim uporabnikom. Celovita ponudba namreč zajema vse, kar uporabniki potrebujejo za nemoteno in zanesljivo komunikacijo, vedno in povsod - od interneta, TV in telefonije do mobilnih storitev, vključno z najsodobnejšimi komunikacijskimi napravami ter dodatno opremo priznanih svetovnih proizvajalcev. Pri tem jim prijazno in strokovno osebje centra z informacijami in nasveti pomaga izbrati zanje najboljšo rešitev, glede na želje in potrebe.

Obiskovalcem Telekomovega centra Novo mesto na Novem trgu 9 je v petek, 30. septembra, in soboto, 1. oktobra, na voljo prav posebna ponudba. Super ugodni dnevi v Telekomovih centrih jim namreč omogočajo kar 20-odstotni popust pri nakupu mobilnih in stacionarnih telefonov ter dodatne opreme v redni ponudbi. Hkrati imajo na voljo dodatno ugodnost, in sicer ob nakupu enostavnega mobilnega telefona Panasonic KX-TU301 prejmejo izjemno praktično darilo, stacionarni telefon Panasonic.

Telekomov center Novo mesto je v petek, 30. septembra, odprt med 8:00 in 19:00, v soboto,

1. oktobra, pa od 8:00 do 12:30.

Super ugodni dnevi v Telekomovih centrih se bodo nadaljevali 14. in 15. 10. v Kopru in Luciji, od 14. do 16. 10. in od 28. do 30. 10. v Ljubljani (Citypark) ter od 28. do 30. 10. 2011 v Mariboru (Europark). Uporabniki lahko prek javnih objav, tudi na www.telekom.si, spremljajo, kdaj bodo Super ugodni dnevi v Telekomovem centru v njihovi bližini.