O-STA

Ste se že kdaj opekli?

To je nočna mora vsakega izmed nas.

Šef vam je danes naložil, da rešite nek davčni problem. Kakor vedno ste se nalogo potrudili hitro rešiti. Prižgali ste računalnik, na internetu poiskali rešitev in z občutkom, da ste delo dobro opravili, nalogo oddali šefu.

A potem? Šef vas je poklical v pisarno in besno naznanil, da ima podjetje zaradi vaše učinkovite rešitve zdaj za vratom davčno kontrolo.

Kaj odgovoriti na to? Saj ste vendar preverili na internetu. Zapomnite si! Vse informacije na internetu niso preverjene, resnične in pravilne.

Portal računovodskih in davčnih rešitev www. dara.si vam vse to garantira! Za kvaliteto člankov, označenih z logom garancije, stoji vrh slovenskih strokovnjakov, profesionalcev s področij davkov in računovodstva. Če je besedilo označeno z logom GARANCIJA, se lahko brez skrbi ravnate po tem nasvetu in nobena davčna kontrola vas ne bo spravila na kolena pred šefom.

Pri svojem delu velikokrat potrebujete tudi pretekle rešitve, ki pa jih je težko iskati. Na www.dara.si najdete poleg aktualnih člankov z garancijo tudi članke, označene z logom ARHIV. To so resnične in pravilne informacije, ki so aktualne ob njihovem dnevu izdaje. Ta besedila so zato zelo dragocena in jih za vas spravljamo v Arhiv.

Preizkusite "Garancijo" in "Arhiv" in ugotovite, da je TO 'tisto pravo' s področja davkov in računovodstva.