O-STA

Združenje študentov elektrotehnike in računalništva (EESTEC LC Ljubljana) najavlja in vabi na mednarodno študentsko delavnico "Bad cars gone electric"

Ljubljana, 14.10.2011: Združenje študentov elektrotehnike in računalništva (EESTEC LC Ljubljana) najavlja in vabi na mednarodno študentsko delavnico "Bad cars gone electric", ki bo potekala med 22. in 28. oktobrom 2011, v prostorih Centra Evrope na Dalmatinovi 4, v Ljubljani.

Cilj delavnice je študentom predstaviti pomen obnovljivih virov energije za prihodnost s poudarkom na električnih vozilih - prevoznemu sredstvu prihodnosti. Celotna delavnica bo na temo električnih vozil z implementacijo sodobnih trendov.

Udeležba na celotni delavnici je možna le za člane mednarodnega združenja EESTEC, predavanja, ki bodo potekala 23., 24., in 25. oktobra 2011 dopoldne, pa bodo odprtega tipa, zato vabimo vse, ki vas zanima ta aktualna tematika, da se nam pridružite.

Priznani slovenski strokovnjaki bodo predavali o implementaciji polnilnih mest, celotni infrastrukturi, trendih pri baterijah, konvertiranju vozil ipd., spoznali pa bomo tudi nekaj aktualnih primerov električnih vozil, ki so trenutno v razvoju.

Točen urnik predavanj bo objavljen na uradni spletni strani delavnice. Predavanja bodo potekala v prostorih FGG na Hajdrihovi 40 v Ljubljani. Ker je število mest omejeno, svojo udeležbo za določeno predavanje predhodno potrdite na naslov matic.jesenovec@eestec-lj.org, saj vam v nasprotnem primeru ne moremo zagotoviti prostega mesta.

Več na: http://bcge.eestec-lj.org/.

Vljudno vabljeni!

EESTEC LC LJUBLJANA