O-STA

“Cisco AVVID Live on Tour” v drugo po enaintridesetih državah Evrope in Srednjega Vzhoda

Začenja se druga faza potujoče predstavitve rešitev na osnovi arhitekture Cisco AVVID. Vlačilec bo Ljubljano obiskal 28. marca 2002, kjer bo na ogled pred TR3.

Cisco Systems, Inc., vodilni proizvajalec omrežnih rešitev za internet, je najavil začetek druge faze potujoče predstavitve ‘Cisco AVVID Live on Tour’, ki gradi na velikem uspehu prve faze, izvedene pred slabim letom. Druga faza potujoče predstavitve, ki se bo zaključila julija 2002, bo obiskala prek 40 mest v 31 državah po Evropi in Srednjem Vzhodu. Gre za serijo mednarodnih predstavitev, ki bo partnerjem in strankam v regiji omogočila, da si “v živo” ogledajo predstavitve in delovanje Ciscovih najnovejših rešitev in aplikacij, ki temeljijo na arhitekturi Cisco AVVID (Architecture for Voice, Video and Intgrated Data).

Dva vlačilca s potujočo predstavitvijo bosta turnejo začela v Združenih arabskih emiratih in Veliki Britaniji, do konca turneje pa bosta predvidoma prevozila prek 35.000 kilometrov. V vsakem vlačilcu je šest področij za predstavitve, ki predstavljajo Ciscove najnovejše poslovne rešitve, od IP telefonije, IP centrov za upravljanje stikov s strankami in sistemov za univerzalni prenos sporočil, pa do rešitev za brezžična omrežja ter omrežja v oddaljenih poslovalnicah.
Paul Di Leo, direktor za trženje novih tehnologij na področju Evrope, Srednjega Vzhoda in Afrike je dejal: “Evropska turneja sledi izjemno uspešni potujoči predstavitvi v ZDA, kjer si je Ciscove vlačilce s potujočo predstavitvijo ogledalo prek 10.000 strank in partnerjev v 80 mestih. Tudi prva evropska potujoča predstavitev je bila zelo uspešna. Prvo fazo si je lani ogledalo prek 8.500 obiskovalcev, v drugi fazi pa želimo še večjemu številu ljudi omogočiti, da si v živo ogledajo delovanje rešitev na osnovi arhitekture Cisco AVVID. Arhitektura Cisco AVVID danes predstavlja temelj, na katerem naše stranke gradijo svoje e-poslovanje, tehnologije, ki jih bomo prikazali v sklopu potujoče predstavitve pa so ključne za njihov poslovni uspeh.”

V vsakem vlačilcu so predstavljene naslednje rešitve:
Področje 1: Ciscova IP telefonija
Področje 2: Ciscove rešitve za univerzalni prenos sporočil
Področje 3: Ciscov IP kontaktni center za upravljanje stikov s strankami
Področje 4: Rešitve za oddaljene pisarne in brezžična omrežja
Področje 5: Upravljanje z govornimi omrežji
Področje 6: IP video, TV in upravljanje z distribucijo vsebin

V sklopu A druge faze turneje bo vlačilec obiskal Veliko Britanijo, Švedsko, Dansko, Nemčijo, Luksemburg in Italijo, V sklopu B pa Združene arabske emirate, Bolgarijo, Češko, Dansko, Finsko, Francijo, Grčijo, Hrvaško, Italijo, Jugoslavijo, Latvijo, Litvo, Madžarsko, Nemčijo, Nizozemsko, Norveško, Portugalsko, Poljsko, Romunijo, Rusijo, Slovaško, Slovenijo, Španijo, Švedsko, Švico in Turčijo.

O podjetju Cisco Systems Cisco Systems Inc. (NASDAQ:CSCO) je vodilni proizvajalec omrežnih rešitev za internet. Novice in informacije so na voljo na http://www.cisco.com.
* * *

Cisco, Cisco Systems in logotip Cisco Systems so registrirani zaščitni znaki podjetja Cisco Systems, Inc. in/ali njegovi podružnic v ZDA in drugih državah. Vsi drugi zaščitni znaki, omenjeni v tem dokumentu, so last odgovarjajočih podjetij in ustanov. Uporaba besede partner ne pomeni nujno partnerskega odnosa med Ciscom in katerimkoli izmed njegovih prodajnih partnerjev.