O-STA

Humana Slovenija podpira SMS ZELENE

Humana Slovenija podpira SMS ZELENE

Ljubljana, 2. decembra. V izteku predvolilne kampanje, lista SMS ZELENI dobiva podporo tudi od drugih strank, ki nastopajo na prvih predčasnih volitvah v DZ. Kandidatke in kandidati na listi SMS ZELENI se zahvaljujemo za izraženo podporo in tudi sami pozivamo državljanke in državljane, da ustavijo sile kontinuitete in omogočijo mladim in zelenim ponoven preboj v Državni zbor RS.

SMS ZELENI smo danes prejeli pismo g. Mirana Šilca, predsednika Humane Slovenije, ki ga v celoti posredujemo v priponki. Predsednik Humane Slovenije, Miran Šilc je pozval volivce in volivke, da: "dajmo svoj glas malim, mladim strankam, kot so npr. Stranka Humana Slovenija www.humana-slovenija.si , če pa teh ne najdete v svojem volilnem okraju, pa volite Stranko Mladih Slovenije www.sms.si . Dajmo ljudje možnost tem mladim ljudem, novim obrazom, saj na mladih svet stoji".

Miran Šilc, predsednik Human Slovenije je v svojem pismu zapisal: "Pojdite na volišča, mlado in staro, možje in žene, Slovenke in Slovenci, vsi ki imate volilno pravico in ignorirajte te, ki so nas vse do danes- do teh volitev ignorirali, poneumljali in izigravali z najvišjih političnih vrhov in odrov. Izbire in časa imamo še dan, dva, da se s svojim pravilno oddanim volilnim glasom odločimo, da v naši domovini zaveje svež veter pozitivnih sprememb, da povprečni Slovenec, naj bo mlad ali starejši, zaživi človeka dostojno, normalno in vredno življenje. Če ne bomo zaupali mladim, bomo propadli vsi, stari in mladi. To je enako kot z gospodarjem dobre, velike in uspešne kmetije. Če je le ta pravočasno ne zaupa svojemu nasledniku-mladem gospodarju,sinu, potem ponavadi propadeta oba in gre "v grob" vse. Oče zaradi starosti, sin zaradi tega, ker ko je bil v najboljših letih, pri najboljših močeh, ni imel priložnosti, da bi obdeloval kmetijo, zato gre ta kmetija (beri naša država) v propad, ker je nismo pravočasno, še pred propadom zaupali dobremu, poštenemu, pridnemu, mlademu, sposobnemu in razgledanemu gospodarju. Zato ne dovolimo, da bi se tako zgodilo tudi z našo lepo, ljubo in edino domovino Slovenijo"

Kandidatke in kandidati na listi SMS ZELENI se zahvaljujemo za izraženo podporo. Tudi sami pozivamo volivke in volivce in vse tiste, ki ostajajo 'neopredeljeni' v merjenju javnega mnenja, naj se udeležijo prvih predčasnih volitev v Sloveniji in po demokratični poti ustavijo sile kontinuitete ter podprejo SMS ZELENE. Za zeleni preboj!