O-STA

Novi Psion Omnii™ XT15 omogoča organizacijam prihranek do 30% vseh stroškov lastništva*

Program Omnii Advantage kot prvi v panogi omogoča brezplačno nadgradnjo modulov

LONDON--(BUSINESS WIRE)-- Psion (LSE: PON) je predstavil Omnii™ XT15, novo generacijo trpežnih ročnih računalnikov. S svojo obstojnostjo, zanesljivostjo in povečano vzdržljivostjo baterije Omnii XT15 predstavlja nov mejnik za trpežne prenosne naprave. Da bi vrednost vašega izdelka Omnii še povečali, program Omnii Advantage kot prvi v panogi strankam nudi možnost, da po letu lastništva kadar koli brezplačno spremenijo namen svoje naprave. Stranka lahko na primer začne z 2D čitalcem črtnih kod, v tretjem letu pa modul zamenja za čitalec RFID, ker se je trg preselil na uporabo te tehnologije. S tem se izognemo potrebi po zamenjavi celotnega izdelka.

V teh časih gospodarske negotovosti vodilna podjetja za analize proizvodnje priznavajo vabljive prednosti prilagodljive platforme izdelka. "Stranke iščejo prenosne poslovne rešitve, ki bodo še naprej poganjale produktivnost in podaljšale življenjsko dobo izdelkov preko treh let. Psionov Omnii XT15 strankam nudi fleksibilnost pri nadgradnji njihovih ročnih naprav v prihodnosti z možnostjo zamenjave modulov za najnovejšo tehnologijo, ki je na voljo, s čimer se podaljša življenjska doba izdelka," je povedal David Krebs, podpredsednik VDC Research za mobilno in brezžično tehnologijo.

Program Omnii Advantage strankam omogoča, da po dopolnjenem letu lastništva brezplačno nadgradijo kateri koli modul. Celotni pogoji programa Omnii Advantage so na voljo na spletni strani: http://www.psion.com/omniiadvantage-terms.

"Nobeno drugo podjetje v naši panogi ne nudi takšne privlačne prilagodljivosti in vrednosti. Če izberete Omnii, izkoristite poslovno ponudbo, ki je enako močna kot njengov tehnični vodilni položaj," je rekel John Conoley, izvršni direktor Psiona. "Z nakupom Omnii XT15 stranke ne kupijo le izdelka, ampak vstopijo v edinstveno družino izdelka. Omnii je najbolj prilagodljiva in nadgradljiva platforma v naši panogi. Z razvojem potreb strank se lahko razvijajo tudi njihove naprave Psion Omnii."

Ključne značilnosti izdelka Omnii XT15:

· modularno nadgradljiva trpežna zasnova - potrjena s certifikati standardov IP67 in IP65

· različni moduli zasega podatkov - širok nabor slikovnih in laserskih čitalcev različnih ponudnikov

· izjemno trpežen in nadgradljiv prikazni modul - dokazano prenese udarce jakosti 1,25 joula brez zmanjšanja delovanja zaslona na dotik

· osem zamenljivih modulov tipkovnic

· tehnologija Tri-Sensor - merilec pospeška, digitalni kompas in GPS so del serijske opreme - bistveno za upravljanje mobilnih naprav (MDM)

· izboljšano delovanje baterije - visoko zmogljiva baterija in novo oblikovanje omogočata 20 ur neprekinjenega delovanja (vključno z uporabo za odčitavanje in z brezžično povezavo)

· razširjene možnosti brezžičnega povezovanja - omogoča povezave WAN, 3.8G HSPA+, 2G EDGE in 802.11b/g/n

"Še naprej izpolnjujemo portrebe naših strank na trgih transporta in distribucije, proizvodnje, industrije in maloprodaje po trpežnih in zanesljivih napravah. Omnii XT15 je pomemben prispevek k naboru izdelkov naše družbe in pomemben korak pri našem poslanstvu razvijanja naprav na podlagi našega odprtega inovativnega modela, ki našim strankam pomaga pri preoblikovanju svojega poslovanja," je dejal Conoley.

Psion Omnii XT15 je na voljo na trgu vseh večjih teritorijih ZDA, Evrope in Azije. Cene se gibljejo od 1.999 dolarjev naprej.

Sporočilo uredništvom

Celoten paket za medije o izdelku Omnii XT15 je na voljo na: http://community.psion.com/xt15presspack

Omnii XT15 je prestal Psionov test preživetja (video posnetki)

Psion se je s svojim najnovejšim izdelkom podal na pot srečevanja z izzivi iz vsakdanjega življenja. Psionov test preživetja (Psion Survival Challenge) so si zamislili in izvedli zaposleni v podjetju, da bi prikazali trpežnost in vzdržljivost izdelka Omnii XT15.

Napovednik za Psion Survival Challenge si lahko ogledate tukaj: http://www.youtube.com/watch?v=X6QfnjO9PJA

Video posnetek prvega tedna najdete tukaj: http://www.youtube.com/watch?v=RA48_0QXNHQ

Psion™, Omnii™ in logotip Psion so znamke podjetja Psion plc in njegovih hčerinskih podjetij. Vse pravice so pridržane.

O podjetju Psion

Podjetje Psion je pionir na področju kvalitetnih mobilnih ročnih računalnikov in njihove uporabe na proizvodnih trgih po svetu. Z inovacijami v mobilnem računalništvu smo navzoči že od leta 1980, od iznajdbe PDA do pomoči našim globalnim kupcem pri reševanju poslovnih problemov danes. Med našimi strankami so podjetja Volkswagen, SNCF, RWE nPower, E.ON, BMW, Goodyear, Copenhagen Airports, BNSF in številna druga.

Preko našega odprtega inovativnega poslovnega modela lahko neposredno sodelujemo s svojimi strankami in partnerji ter tako soustvarjamo nove različice mobilne strojne in programske opreme ter storitev, ki odgovarjajo na specifične potrebe trga. To sodelovanje omogoča spletna stran naše odprte inovacijske skupnosti: www.ingenuityworking.com.

Psion plc je delniška družba, ki kotira na Londonski borzi. Sedež ima v Londonu, podružnice pa v Evropi, Severni Ameriki, Aziji, Latinski Ameriki, Afriki in na Bližnjem Vzhodu.

Za več informacij obiščite: www.psion.com

Prijavite se v Psionovo spletno skupnost:
www.ingenuityworking.com
Sledite Psionu na twitterju: @psionlive
Sledite Omnii XT15 na twitterju: #psionxt15
Oglejte si Psionove družabne video posnetke in posnetke o izdelkih in podjetju: http://www.youtube.com/psionlive

* Delež je izračunan po ceni strojne in programske opreme. Za več informacij obiščite: www.psion.com/omnii-platform.htm

Kontakti

Global
Psion PLC
Jonathan Brayshaw, +44 7827 345388 / +44 207 025 6858
jonathan.brayshaw@psion.com
ali
North America
Psion, Inc
Breeanna Bergman, +1 859-372-4105
bree.bergman@psion.com
ali
Schwartz MSL Boston
(PR Agency)
Scott Love, +1 781-684-0770
psion@schwartzmsl.com

Vir: Psion

To sporočilo za javnost si lahko v angleščini ogledate na:
http://www.businesswire.com/news/home/20120113005817/en