O-STA

IBM predstavil uporabnikom celotno paleto svoje programske opreme

Danes je IBM Slovenija na celodnevnem srečanju z uporabniki v kulinarični hiši Jezeršek predstavil celotno paleto svoje programske opreme, ki uporabnikom zagotavlja sodobno poslovanje in zniževanje stroškov ter optimalni izkoristek informacijskega sistema.

IBM-ovi Lotus, Tivoli, WebSphere in DB2 so družine proizvodov in rešitev, ki omogočajo razvoj in integracijo aplikacij, uporabo orodij za skupinsko delo, upravljanje poslovnih procesov in znanja ter obvladovanje tveganja varnosti v informacijskih sistemih.

Srečanja IBM-ovih strokovnjakov in uporabnikov sodobne tehnologije se je udeležilo okoli 200 predstavnikov podjetij iz vse Slovenije.

O pomenu sodobnih softwerskih rešitev, kamor sodijo tudi podatkovna skladišča, sistemi za podporo odločanju in obvladovanje tveganja varnosti v informacijskih sistemih., ter o njihovem nadaljnjem razvoju je v skupaj 20-tih predavateljskih sklopih govorila skupina IBM-ovih slovenskih in mednarodnih strokovnjakov.

Posebno pozornost so namenili tehnološkim rešitvam in nadaljnjemu razvoju programov in okolij za konkurenčno in varno poslovanje bodočnosti, vse pomembnejše predstavitve pa bodo udeležencem dostopne tudi preko spletne strani ibm.com/si/software

Celodnevno srečanje so udeleženci izkoristili tudi za izmenjavo mnenj in konkretnih izkušenj ter za načrtovanje razvoja poslovanja in sodelovanja v bodoče.