O-STA

Super ugodni dnevi v Telekomovih centrih v Murski Soboti, Mariboru in na Ptuju

Ljubljana, 24. februar - V ponedeljek, 27. februarja, se bodo pričeli Super ugodni dnevi v Telekomovih centrih v Murski Soboti, Mariboru in na Ptuju. Ti bodo vse do sobote, 3. marca, uporabnikom poleg akcijskih ponudb in ugodnosti nudili cenovno še bolj ugoden nakup mobilnih in fiksnih telefonov ter dodatne opreme.

Super ugodni dnevi v Telekomovih centrih uporabnikom nudijo izjemno priložnost, da se seznanijo z različnimi prednostmi, ki jih omogočajo sodobne telekomunikacije, ter hkrati izkoristijo še dodatne ugodnosti, ki so jim ob tej priložnosti na voljo.

Obiskovalci Telekomovih centrov v Murski Soboti, Mariboru in na Ptuju bodo tako v času Super ugodnih dni od 27. februarja do 3. marca pri nakupu enega izmed naprednih mobilnih telefonov Nokia (Nokia N9, Nokia 500 ali Nokia E52) prejeli še Bluetooth slušalko Nokia BH-214. Ob sklenitvi katerekoli storitve SiOL z vključeno SiOL telefonijo pa naročniki kot darilo prejmejo stacionaren telefon Panasonic DECT KX-TG1611FXR, ki je enostaven in priročen za domačo uporabo. Omenjena ugodnost pa velja tudi za obstoječe naročnike ob prehodu na storitev SiOL z vključeno SiOL telefonijo. Seveda pa poleg akcijske ponudbe in drugih ugodnosti tudi tokrat velja 20-odstotni popust na redno ceno stacionarnega ali mobilnega telefona ter dodatne opreme.

Napoved Super ugodnih dni v Telekomovem centru po posameznih krajih lahko uporabniki spremljajo tudi prek javnih objav na www.telekom.si.

Več o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si, www.siol.net in www.mobitel.si.