O-STA

V BTC City odslej tudi Outlet Clarus - največja outlet trgovina z modnimi sončnimi in korekcijskimi očali

Ljubljana, 29. februar 2012

Tihomir Krstič, direktor družbe Planeta, in Jože Mermal, predsednik uprave BTC, sta danes v dvorani D v spodnji etaži Emporiuma, uradno otvorila največjo outlet trgovino s sončnimi in korekcijskimi očali v Sloveniji - Outlet Clarus. Obiskovalcem bo na 250 kvadratnih metrih skozi vse leto na voljo pestra ponudba modnih sončnih očal in dioptrijskih okvirjev s popusti vse do 70 odstotkov.

Outlet Clarus je že enajsta poslovalnica skupine Clarus v Sloveniji. V njenem prodajnem programu bodo lahko kupci po ugodnih cenah izbirali med modnimi sončnimi očali ali korekcijskimi okvirji priznanih blagovnih znamk, kot so D&G, Police, Cerruti, Furla, Sting, Escada, Calvin Klein, Christian Dior, United Colors of Benetton in druge.

Skupina Clarus je bila ustanovljena leta 1992, podjetje pa je kmalu postalo eden izmed vodilnih ponudnikov na področju trgovine z očali in optičnih pripomočkov s poslovalnicami po vsej Sloveniji. V BTC City Ljubljana se je Clarus preselil pred 13 leti, njihova dejavnost v tem obdobju pa se je vseskozi dopolnjevala. Iz Optike Clarus so tako razvili Diagnostični center Clarus, v okviru katerega so lani odprli tudi Dentalno-kirurški center, spletno trgovino in Golf Clarus.

Dodatne informacije:

BTC, Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi; tel.: 01 585 13 15, e-pošta: maja.oven@btc.si

*******************

Foto: Maj Pavček, Studio Bomba

Jpg 0225: z leve proti desni; direktor PE Ljubljana BTCja, mag. Damjan Kralj, Predsednik Uprave BTC d.d., Jože Mermal, Tone Fornezzi, vodja poslovne pisarne in protokola Kabineta Uprave BTC d.d. Petra Novak, Andrej Meglič

Jpg 0166: Outlet Clarus optika

Jpg 0155: direktor Skupine Clarus Tihomir Krstić, predsednik Uprave BTC d.d. Jože Mermal